Viola and her twin in Mama

If you are close to a Swedish supermarket this weekend I think you should pick up a copy of the latest issue of Mama. I´ve photographed a fashion story with stylist Anna Björkman. Viola is kick ass as usual. Oink oink.

Click here for more of Mama and I.

0

, , , ,

4 Responses to Viola and her twin in Mama

 1. lilla.u September 28, 2012 at 12:31 #

  love it.

 2. Carina September 29, 2012 at 08:18 #

  Fantastiskt, och dina föräldrars garage, tufft att måla om det så där!

  LIKE!

 3. Soraya September 29, 2012 at 16:47 #

  Va komiskt! Jag hade tittat på det reportaget, i mama, nu i veckan innan ert inlägg här på bloggen. Och jag kommer ihåg att jag satt och tänkte att bilderna va så himla annorlunda, snygga och roligt gjorda. Super fina, verkligen! Och kläderna är grymt snygga… Skulle kunna tänka mig att köpa allt åt min dotter. :o)

 4. kristin October 2, 2012 at 14:15 #

  Läste den igår, shit alltså, ni är grymma! Blev helt tagen av det snygga reportaget.

Leave a Reply