My family

isahej

Eftersom allt är så nytt här så tänker jag passa på att fortsätta introducera mig och de mina. Jag är 38 år, 1.76 lång och bor på söder i Stockholm. Är född i Solna utanför stan men räknar mig som en Söderböna för vi flyttade hit när jag var 12.

kids_hej
Det här är mina ungar. Beppe är 5 år men blir 6 i slutet av året och Della hon blir 9. Den här bilden är nått år gammal men så galen. Som nån engelsk socialrealistisk film. Så här ser dem mer ut nu. Bilden är tagen på min pappas landställe som är grymt häftigt. Han har en hel vägg i koppar – ett gammalt scengolv från Dramaten som han byggt om – se det här.
Iallafall Beppe älskar gubbar, svärd och film. Della sjunger jämt, räknar matte fort som fan och är allergisk mot champinjoner, säger hon.  ÅÅH <3

erik

Min man Erik fastnar inte så lätt på bild. Här har han gjort om sig själv i nån sån se ut som en trettiotalsgansgster- most wanted -app. Han är rolig, det är väl en fördel om man jobbar med humor. Så älskar han Leksands hockeylag lite konstigt mycket. Och han kan somna mitt i en mening. Vi har varit ihop i 11 år nu. Och gifta i 6 min! Sån bra man!

snoophej

För 6 månader sen föddes den här lilla krabaten. Det är vår super fotogeniska katt Snoop. Som i catty cat. Han klarar apport i trappan om man kastar en boll, gillar att bita oss i fötterna när vi sover och hänger gärna högt upp på stegar. Så roligt med katt. Det är min första och det hade jag aldrig trott innan.

isaflyttar

Vi har alla precis flyttat – i samma kvarter som förut. Mer om det kommer snart men här är en liten sneak peak. Kolla också #isabelleflyttar på instagram. Där heter jag @isabellemcallister

xxx
Isabelle
For translation click on a flag under this post!

0 Comments

Be the first to comment on this article.

avatar
Jenny from DosFamily
April 1, 2015 at 18:11

Ska bli så roligt att följa.

Puss

avatar
isabelle
April 2, 2015 at 00:11
– In reply to: Jenny from DosFamily

Puss puss darling

avatar
Åsa
April 1, 2015 at 19:14

heeej!! Men åh va spännande, ert nya ställe ser ju helt ljuvligt ut och det här med ny blogg och allt, kul kul!!! Kramkram Åsa

avatar
isabelle
April 2, 2015 at 00:11
– In reply to: Åsa

Ja spännande är det Åsa! Du får komma hem hit snart kram