Hello Hi! Välkommen!

isahello1
Hej!
Så kul att ni hänger med mig här!
Jag heter Isabelle och har tidigare bloggat på flera ställen men allra längst med min kära partner in crime Jenny Brandt på Dosfamily.com men vi ville skaka om oss lite så Jenny fortsätter där och jag börjar nu här! Det kommer bli grymt! Mina gamla blogginlägg kan ni hitta här.
Den här bloggen tänker jag ska handla om mitt jobb som designer, inredare & föreläsare men också lite om mitt liv i allmänhet och saker jag ser runt omkring mig. Typ. Jag är ganska ombytlig av mig och många prylar. Gärna någon form av djur i inredningsversion. I övrigt kommer här typ 20 snabba fakta om mig. Så vi kan börja den här relationen någonstans.

1. Jag älskar bröd. Nästan mer än mina barn. Nej det går ju inte men nästan. Ostmacka med O’boy. Dräglar.
2. Det är typ det jag klarar att laga i matväg. Mackor alltså. Inget jag är stolt över men jag är bra på mycket annat.
3. Handstående. Så roligt. Blir inte bättre men försöker ganska ofta. Annars gillar jag att yoga. Zumba är min gulity pleasure. Skäms lite för att jag tycker det är så roligt men mina höfter ler.
4. Läser mycket Ya & fantasy. Klämmer just nu en bok om en magiker med en kappa som har 8 sidor och kan gå mellan världar. Ja ni hör ju – kan ju inte bli bättre. Och vampyrer brukar vara ganska snygga.
5. ÄR superfeminist. Feminism – att alla har lika värde är en fundamental mänsklig rättighet. Punkt.
6. Rosa är min bästa färg. En slags lingon med mjölk smutsig pastell variant. Får aldrig nog.
7. Lyssnar mest på hip hop. Och någon slags manisk house. Och gillar skarpt this american life
8. Använder bara sneakers. Eller en känga då och då. Högklackat är fint men man kan ju inte springa i det. Vill känna mig fri.
10. Är periodare. Men inte med sprit – dricker väldigt lite alkohol men har ofta på mig samma kläder i en period för att aldrig ha dem igen eller äter samma maträtt för att sedan byta. Har dock haft samma man i 10 år.
11. Förstår inte varför folk inte använder blinkers. Måste vara det mest effektiva och enklaste sättet att kommunicera.
12. Finns få saker att som ger en sådan kick som att få folk att skratta. Fattar precis vad stå-uppare drivs av. Grejen är att då blir det ju roligare för mig själv också.
13. Överanalyserar allt och alla hela tiden. Lite jobbigt, både för mig & andra. Men jobbar på det genom analys haha.
14. Är halvbelgare. Ett sånt märkligt lite land. Min mamma bor där och halva släkten förstås.
15. Jag gör allt snabbt, äter snabbt,  snackar snabbt, reagerar snabbt, kör snabbt, tänker snabbt. Det går ofta lite för fort. Försöker lugna ner mig men det är ju så mycket som jag vill hinna med.
16. När jag var liten kallades jag för Decibelle för att jag pratar så högt. Fast de flesta sa Bébé.
17. Någongång vill jag bygga ett hus från scratch, med pool i ett varmare land.
18. Kan inte spara godis. Folk som har en godislåda hemma eller en extra skål i skafferiet – vad håller ni på med?
19. Tycker inte om att flyga. Så konstiga ljud där när det går helt stadigt mitt udner flygningen. Måste ha öronproppar och stoppar alltid bilder på min familj i bhn under en flygning. Men det är ju bara säkrare att åka hiss. Än att flyga alltså.
20. Är så oerhört tacksam över mitt liv. Har det så jävla bra.

Hörs snart igen!

xxx

Isabelle
For translation click on a flag under this post!