Old picture of our kitchen

 

Going through old boxes of paper and stuff today and found these picture of Viola when she was 2,5 years old. Gosh!

0

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, ,

3 Responses to Old picture of our kitchen

 1. Alexandra October 30, 2012 at 13:21 #

  gullunge!

 2. Lisa November 6, 2012 at 17:42 #

  Tja Jenny!

  Älskar ditt rosa kök!!

  Jag hade tänkt fråga dig ifall du hade lackat tapeten men så här på nära håll ser det ut som en glasskiva? Jag har beställt hem en härlig svamptapet och funderar nu på vad jag ska göra för att den ska bli kladdfri. Funkar glas bra? Annars verkar det va flera som lackat med golvlack som är nöjda, men jag är rädd för att det kommer bli för glansigt… any thoughts?
  Lisa

  • Jenny Brandt November 6, 2012 at 19:29 #

   Hej Lisa!!

   Ja vi hade glas där. Men jag gillar idéen på att lacka bättre. Lättare och billigare liksom.

Leave a Reply