Så tjusigt så

rodebjer

Kolla in Baby håret från Dirty Dancing och sen med den tunikan och rosa shorts. Yes, klona mig – jaa bitte nu!
Tyvärr så har jag problem med när man ser vad det är som folk har på sig. Som jag köpte en Rodebjertunika – min jesusklänning kallar jag den för och varje gång jag har den på mig känner jag mig som en queen men hatar när folk säger åh det är en Rodebjer va? Istället för kanske så fin du är. Nog därför som jag gillar no label grejer… Fast det här är så fint så jag kan väl vara en Rodebjerflicka en säsong till…

//

Love this outfit, and the Baby from Dirty Dancing hair! Yes clone me yesterday already!

 

xxx
Isabelle

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Anna
May 26, 2016 at 13:14

Men alltså var kommer alla Dirty Dancing-referenser ifrån helt plötsligt? Snacka om att den filmen präglat vår generation så stenhårt. Den finns liksom alltid nära till hands. Är fortfarande kär i Patrick Swayze btw – nu postumt. Eller hur man säger när man är kär i en som är död.

avatar
Isabelle McAllister
May 26, 2016 at 13:49
– In reply to: Anna

Men alltså sorry daning är nog den filmen jag sett flest gånger. Hade den som film att somna till under ca 3 år. Älskar den så mycket!