Monday feeling at home

plantabadrum-00485

This plant is growing like crazy but what is it called? I can’t believe my green fingers! And I’m longing to get in that tub and watching an episode of the new season of Girls or Greys Anatomy.

dardel-00493
I brought this old Dardel tableau from our cottage. When we did the super hero party for the Alla Balla Kalas PArty book we put these on the trees in the woods. Jens painted on the glas. Love it.

xxx
Isabelle

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Katarina
March 8, 2016 at 07:27

Det ser ut som en Aralia men jag är ingen expert :) Står den i badrummet? Min växer så dåligt och den står i ett halvljust fönster, kanske borde flytta på den. De gillar fukt har jag för mig så badrummet är kanske inte helt fel.

avatar
isabelle Mcallister
March 8, 2016 at 15:50
– In reply to: Katarina

Katarina, jag har precis flyttat på den. Innan stod den ganska mörkt. Bredvid ett fönster i norrläge på köksbänken. Jag sprejade vatten på den då och då och har hållt den ganska blöt. Vattnat varannan vart tredje dag. Hoppas att den kommer att trivas i badrummet!