New on TV! Rachel och Jossan Utan Filter

rachel-och-jossan-utan-filter

Ikväll 21.00 så bänkar ni er väl framför tvn och slår på tv3 för då har detta mästerprogrammet premiär! Rachel & Jossan utan filter. Rachel och Jossan spelar varianter av sig själva men det är ju ändå på låtsas och mycket går snett. De gör ett reseprogram med kass budget & en uberdryg producent (spelad av min man åååhh <3 <3 <3) och det mesta är inte riktigt som det ser ut. Alltså nu är jag ju lite jävig för jag har följt detta projekt vid sidan av min man Erik är också producent och har tillsammans med tjejerna skrivit manus. Men det är jättebra tycker jag. Jossan & Rachel är så grymma och jag älskar alla olika karaktärer de blir instoppade i.
jossan

Jag tycker den här fiskegubben är så rolig! De har också fått finfina recensioner redan vilket ju är roligt – läs Karolinas i Aftonbladet & Moviezines här.
Sen hoppas jag ju såklart att ni tycker den är bra?
Se fler trailers på TV3s facebooksida!
Rachel & Jossan utan filter Torsdagar 21.00 i tv3

xx
Isabelle

erik
Här är han – den dryga producenten <3

//
My husbands new TV show is out on Swedish TV tonight! Can’t wait!