the grandpa show

Jag älskar affären Grandpa. Plus alla som jobbar där. Ok måste erkänna att jag hyrde ett skrivbord på deras huvudkontor ett tag så jag är lite extra jävig. Men det gick typ inte att sitta där för alla var så sociala och trevliga så jag fick inget gjort. Och så blev jag lite avis på att vara del  av deras gemenskap men ändå inte…
Anyways. Det är en bra affär/företag med bra värderingar och sen hittar de på roliga saker också. Som nu the Grandpa store – när de gör tv i Kungsholmenbutiken och intervjuar sköna lirare. Kolla in alla avsnitt här.

granpa

Och kolla in senaste Öppet Husligheter 3 (så härliga bilder på länken) när vi satt på gatan utanför Grandpa och åt frulle medan min dotters skola dundrade förbi med polisen framför sig! Varje år så har skolan en olympiad så tågar dem med all olika länder från skolan ner till kanalplan.

grandpa_vas

Och den här fina vasen fick jag just från Grandpa.
Well det var lite farfarskärlek det.

//

If you come to Sweden check out the store Grandpa. Very cool and I love everyhting about it. They have started with a you tube series interviewing creatives at one of their stores. A
And also follow the link to Husligheter – cause a couple of weeks ago we had breakfast outside the store with a group of bloggers!
And the vase I got from them as well!

XX
Isabelle