This post will be in Swedish. It´s about my Indie GoGo campaign , you´ve heard about it in English and some have asked to hear it in Swedish. So here it is!

Hej alla svensktalande läsare.
Tack för ert intresse i min kampanj.
Jag och Jens vill göra en målarbok baserad på mina fotografier. Vi tycker att världen behöver fler balla och annorlunda målarböcker.
Jag fotograferar hela tiden och vi har precis upptäckt att många av de fotografierna lämpar sig ypperligt som färgläggningsark.
Därför vill vi nu göra en Målarbok av dem – Den perfekta julklappen. För att finnansiera trycket tar vi nu upp förhandsbeställningar.

Vi är ett litet företag, bara jag och Jens och ungarna. Att investera 14000 kr i något som vi inte vet kommer sälja är ganska läskigt. Vi har producerat saker förut som inte sålt. Det är inte kul. Därför provar vi det här sättet istället.

Om vi når vårt mål på 14 000 kr kommer vi att sätta denna målarbok i produktion. Förhoppningsvis kommer den finnas till försäljning i butiker innan jul.
Om vi inte når vårt mål på 14 000 kr kommer vi använda de pengar vi fått in för att producera böcker till er som förhandsbeställt.
Alltså alla som förhandsbeställer kommer att få en bok. Ni kan alltså inte förlora. Boken kommer bli jättefin-jag lovar.

För ca 133 SEK (20 dollar) får ni, förutom min eviga tacksamhet detta:
Min målarbok “El Coloring Book Ridiculoso”- baserad på mina fotograferier med posten innan jul.
Innehåll:
Minst 20 färgläggningsark i a4 storlek i en häftad bok. Med perforerade blad (så de är lätta att dra ut och hänga på väggen. De kommer att ha blanka baksidor, så ni behöver inte “offra” några bilder. )
Tryckt på miljövänligt 100 grams papper.
Tjusigt omslag i 4-färg.
Mina fotografier kommer även finnas med i boken (vi har dock inte bestämt exakt hur detta kommer se ut)

Vi använder sidan Indie GoGo för att driva den här kampanjen. Där kan man se vår film om projektet och förhandsbeställa den.
Detta sätt att finansiera projekt kallas crowdfunding (folkfinansiering på svenska). Det ger småföretag, konstnärer och musiker chansen att driva igenom projekt tack vare stöttning av människor som vill se dem lyckas.

 

Jag hoppas du vill hjälpa oss!
Så här kan du hjälpa:

Man betalar med sitt betalkort på sidan via Paypal. ASSÄKERT!
Valutan är i dollar och just idag står dollarn i 6,6 SEK
3 dollars “Pocket change” Om du inte vill ha boken men ändå vill stötta oss kan du skänka 3 dollar.
20 dollar “The Coloring Book”  För 20 dollar får du Målarboken lev inom Sverige. Leveransklar 10 dec.
25 dollar “The Coloring Book”  För 25 dollar får du Målarboken lev var som i världen. Leveransklar 10 dec.
35 dollar The Coloring Book + Personal note  För 35 dollar får du Målarboken samt en handskriven hälsning av mig.
150 dollar “Become a coloring sheet” För 150 dollar kan vi omvandla ett av dina egna fotografier till ett färgläggninsark. (2 av 5 sålda)
1000 dollar “Become a coloring sheet”- DELUX  För 1000 dollar får du komma hem till oss- bli plåtad och sedan få den bilden omvandlad till ett färgläggningsblad.

Om du vill hjälpa utan att spendera en kronar (eller dollar) så kan ni dela mina kampanj på er facebook eller Instagram eller blogg.
Använd denna länk:
http://www.indiegogo.com/projects/el-coloring-book-ridiculoso/x/5143883
Eller denna förkortade:
http://tinyurl.com/k2bbl2y

 

Tack för er tid!

/Jenny

 

Check out my IndieGoGo campaign here!

Titta på vår film om projektet nedan!

0