Details from a playfull room


Friends of ours have a playroom for their 3 sons. It has a hot pink floor, gymnatic rings, dinosours and some other nice looking toys. Today when I was there visiting I just had to take a few snapshots to show you. I will return to document the whole thing , but untill then these details will have to do.

Look at that amazing green cabinet and the fingerprints on the TV love it!

0

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , , , ,

6 Responses to Details from a playfull room

 1. Isabelle February 2, 2013 at 19:40 #

  Golvet! Jag döör! Fina färger på allt visserligen

  • Jenny Brandt February 2, 2013 at 19:43 #

   Ja alltså rosa. Hur kan en förg vara så snygg? Och den gröna som Maria målat skåpet med är så fin till. Jag tror jag berättade om det skåpet för dig? Det är underdelen till ett sån där stor bokhylla. Ett sånt med vitrin uppe dom de ger bort på loppis och på blocket typ.

 2. Candice February 2, 2013 at 20:59 #

  I love how the books are set like a record album bin. So much easier for chubby fingers to flip through short stories! Great idea!

  • Jenny Brandt February 2, 2013 at 23:35 #

   Yes that is great. I think it is from an old library.

 3. enannanhelena February 3, 2013 at 01:23 #

  Å, här var verkligen allt så fint. Jag tänker ofta när jag ser fina, färgglada barnrum – att jag själv skulle vilja flytta in där – så stor jag är! Det här skulle jag definitivt kunna tänka mig. Giraffen på golvet som ser lite ensam ut – den skulle jag gärna hålla sällskap. Och en så smart lösning att ha en köks-Reda-hylla för alla småleksakerna!

  Men om det ens ska bli tal om att jag ska flytta in i det där lekpalatset – så bara måste jag få låna den ljuvliga mössan. ;)

  Och så söt gosse! – Han ser ut som en docka, sa mannen när han kikade förbi min skärm alldeles nyss.

  Aha, ett sådant där standard-bokhyllesystem säger du – som de praktiskt taget brukar få slänga efter folk på de på-landet-auktioner som vi besöker ibland. Ja, tänk vad billigt, praktiskt och snyggt!! man kan inreda med de två stora F:en – FÄRG & FANTASI.

  /helena

  ps Hm, det är ju sådana där fingeravtryck som det brukar vara på min tv… när Joel Kinnaman just har varit där…

 4. http://cirkusiskogen.blogspot.se/ February 4, 2013 at 12:17 #

  Vilket underbart golv och pojken i pälsmössa kan man få låna honom? //Sanna

Leave a Reply