Carl Giveaway

I don´t know about you all, but I really need a “pick -me-up”, the weather in Sweden is grey and cold and windy. I do have the perfect “Pick-me -up”-plan though, but I need your help. A “Hello” from the cool cats out there who reads us, would totally make me day.

So please do me a favor and leave a comment. It can be about anything, tell me where you´re from or what you do for a living. It doesn’t matter.

I know, I know this is asking a lot so I decided to throw in a giveaway to make it worth your while. I will pick one comment as a winner, and that winner gets any Carl they want. For example Carlos on the wall below.

76 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
kirsty higgins
January 12, 2012 at 10:20

well since you asked so nicely and all, HELLO! from northern territory, australia, where it is very hot and humid and tropical at the moment. :0)

x

avatar
Ida S
January 12, 2012 at 10:24

Hear hear, sistah! Man behöver verkligen en pick-me-up idag. Malmö är grått som en lerpöl och här ute i Dockan där jag sitter och jobbar blåser det nåt tokigt. För min del är Dos Family en bra pick-me-up, alla era färgglada bilder och lekfulla inställning till livet piggar verkligen upp vilken dag som helst.

Jag ritar hus på arbetstid och måste nog gå tillbaka till det nu, de blir ju inte färdiga av sig själva…

ps. Visste du att dagen redan blivit en halvtimme längre sedan vintersolståndet 21 dec? Snart kommer våren!

avatar
Annika
January 12, 2012 at 10:31

Eftersom jag älskar den Carl som är på bilden måste jag ju helt klart svara på detta.

Jag fyller snart 20 år, bort i en etta i Umeå och försörjer mig genom att plugga till något jag inte vill bli. Det fungerar ju inte alls tänker jag, så nu har jag anmält mig till komvux för att läsa upp NKB som jag inte läste på gymnasiet och tänker slänga mig ut i osäkerheten och försöka leva på mitt extrajobb på hemtjänsten samtidigt som jag letar efter ett tryggare yrke.
Letar mig till bloggar som får mig att fundera på annat när jag inte försöker få vardagen att gå ihop och hänger alltså en del här hos er även om jag kanske inte hörs eller syns.

Men jag tror ändå på att allting löser sig till slut och jag trivs trots allt bra med att vara en fattig student.

avatar
Fröken Prickig
January 12, 2012 at 10:39

Hello! Jag läser webdesign och grafisk design, bor i Norrland, tre mil norr om Luleå och här är det VITT och KALLT med ett stilla snö som faller. Ha det bra!

avatar
Banebakken
January 12, 2012 at 10:42

Hey hey hallo from Norway,
where the weather´s grey
the snow can´t decide
– should I stay or should
I go now ?
Frankly, since Christmas Eve
went by without the white
costume we longed for,
I´d prefer skip-hop straight
over to spring.
Flea marked season,
blossoming and my little big
love´s first birthday.
Good things to look
foreward to,
I´m sure spring 2012 is
going to be one of the good ones
– and that helps me smile
through grey weather.

Hope your day´ll
get better!

By the way,
I just love Carl.

Hugs from a
first time mother
on her maternity leave
longing for some sun : )

avatar
Clara
January 12, 2012 at 10:43

Det här är första gången jag kommenterar hos er, och eftersom jag läst bloggen från start så är det ju verkligen på tiden!

Jag får massor av inspiration här, älskar era dos visits! Tack för det!

avatar
Una
January 12, 2012 at 10:43

Hej, har sitter jag pa Island med min lilla 4 manaders tjej i knaet och dricker kaffe. Alla andra har gatt till jobb och dagis sa nu passar vi pa att ta det lugnt en liten stund. Tander ljus och lyssnar pa musik. Kalt och vitt ute, men dagen har börjat bli langre och det blaser inte sa jag tror vi tar en svang ner pa stan med vagnen om en stund. Livet ar ljuvligt!

avatar
Madelon
January 12, 2012 at 10:52

Here is a little “hello” from the Netherlands (rainy as always…). First time out loud, normally I quitly sneak in over here ;-). Love your blog, inspires me a lot.

avatar
Husdraken
January 12, 2012 at 10:57

Hej! Ligger hemma med en förkylning och det gråa vädret gör inte att man känner sig piggare. Läsa bloggar och dricka masso med te är ungefär det man orkar med. Ha en bra dag!

avatar
Madelon
January 12, 2012 at 10:57

Hi Jenny,

Here a little “hello” from the Netherlands, rainy as always… First time out loud, normally I just quitly sneak in ;).
Love your blog, inspires me a lot!

avatar
Tiene Wygers
January 12, 2012 at 10:59

Hello from Belgium (from the waffles & chocolate!)

Where it’s supposed to be winter and freezing, but it’s like spring here…the plants on my porche are starting to bloom!
I’m sipping my coffee right now and waiting for my dad, we have a lunch date!

Greetings!!

avatar
Anne
January 12, 2012 at 11:00

I’m Anne and from Denmark. There the wather is cold and grey as well, but scrolling through your blog makes the sun shine above my sofa.

avatar
Over the MOon
January 12, 2012 at 11:06

Hi there! Found your blog a few days ago, and I heart it :)
I’m from France –> Paris ;o)
The weather is grey here as well, but it’s not so cold outside, that it should be at this season …
I’m a 3 kiddos mama, wife to Manu, he’s a cooker, I’m an At home mama who loves sewing, crafting, cooking, playing with my babes…
Wish you a lovely day :) See ya xox

avatar
Giselle Maassen
January 12, 2012 at 11:09

Greetings from Melbourne, Australia, where the weather is also cold and grey. But what’s possibly even worse is that it should NOT be. It is officially summer holidays here in the land of Aus.. but where is the sun? This is no fun. Maybe it’s absent in sympathy with you Jenny? Global warming perhaps, cold in Melbourne and not in Belgium as per Tiene’s post. Hope you’re feeling better soon. A good opportunity to stay indoors and get crafty perhaps?

avatar
Maria
January 12, 2012 at 11:16

My best greetings from ever so rainy, grey and windy Gothenburg. Right now, I’m planning my very first visit as an exhibitor at a fashion fair for kids clothes in Kopenhagen in february, in the last minute of course and I could really kill for something sweet to cheer me up. Like a good “semla” OR a Carl. Iv’e been longing for all of them for a long time – I even put it on my christmas wish list – as the ONLY wish – but my boyfriend got me a hair dryer instead. For real. (It’s a really good hair dryer though.)

So, my best and warmest sunny thoughts to you. And you already know I’m like your biggest fan. Hugs /Maria

avatar
Anna
January 12, 2012 at 11:19

Här sitter jag. Vid mitt skrivbord i kommunhuset, med regnet ösandes utanför. Jag har tagit en liten paus… På er blogg får jag inspiration; både till intredning i mitt hem och till min bisyssla “Och form” där jag bland annat sysslar med grafisk formgivning. Efter denna lilla pausen är jag redo att jobba med mina handlingar, protokoll, tjänsteskrivelser och kallelser igen. Tack! Jag gillar er!

avatar
Mel Design Heaven
January 12, 2012 at 11:25

Hi Jenny,

Mel here from Sydney, Australia. Longtime reader first time commentor… i think?
I hope you are feeling better. Grey days tend to get you down.
Love the Carl posters and think its exactly the kind of art I need for my rented pink apartment.

Cheers,
Mel

avatar
solio
January 12, 2012 at 11:28

Hey hey, greetings from country across the sea – Lithuania. Here I am waiting for summer hugging my big mug of coffee. Wind snow and rain here.. not something you want to step into. As this is my first comment (though I read this blog for at least 3 years) I wanted to thank you girls for it :) I love it..

Giedrė

avatar
Chatrin
January 12, 2012 at 11:30

Hej från Stockholm!
Här regnar det och jag försöker hitta ett jobb som konditor, blev färdigutbildad nu till jul! Idag ska jag göra färdigt min bakblogg som jag tänker ska hjälpa mig med jobbsökandet, också tänkte jag baka lite hallonbiskvier med vit choklad till min vän som fyller år idag och ska ha en liten fest ikväll! Känns som en ganska pepp dag trots regnet ändå, med Carl Giveaway och allt!

avatar
Cath W
January 12, 2012 at 11:40

HI! I am sitting in my study in our Victorian house by the sea in Essex, England and I am about to light the woodburner in the kitchen because it is finally cold! I am hoping that I win the vintage floral blind I bid for on ebay – it will look super in my little girl’s bedroom. I need a coffee. BYE!

avatar
Limpys
January 12, 2012 at 11:42

Hej!
Linnea här som sitter på ett kaffefläckigt kontor och tittar ut på ett regnigt Stockholm. Jag har mest post-its på mina vita väggar där hemma därför skulle en Carlos såklart göra mig glad. Men jag är ganska glad ändå. Jag fyllde 30 i söndags och det var inte alls så farligt som jag trodde att det skulle vara.

Ha det fint.

avatar
Dale
January 12, 2012 at 11:42

I live in Birmingham Alabama and work as a software developer at a local university. On the side I barter with two local antique galleries and run their web sites. Each Sunday, I update those sites with links from all over the world showing how people decorate their homes (with antiques or just their own imaginations). I try to keep the links diverse, crazy, eco-conscious, and fun and periodically link to your site. I find personal inspiration in some of your projects and hope my website readers do, too.

avatar
Regina
January 12, 2012 at 11:51

HEJ Jenny! Igår hängde jag upp vårt familjs första Carl i hallen. Den blev så sjukt snygg! Jag hade valt godmorning Carl, men min sambo blev besviken för han hade hoppats på den Carl who wants to break free. Jag lovade honom att den Carl också ska få komma hem till oss i framtiden. :)
Idag sitter jag på jobbet, som jag visserligen älskar, jag arbetar med unga människors drömmar och peppar dem så att de ska våga satsa på det de drömmer om. Jag älskar mitt jobb och blir så peppad att se människor gå ut och göra det där de drömmer om! Men idag har jag precis insett att jag är rädd för att lyckas med mina egna drömmar och projekt. Insikten slog precis ner i mig. Jag prioriterar inte mina egna drömmar för jag är livrädd att det ska lyckas, vem kommer jag vara då? Happ. Vad ska jag nu göra?
Medan jag grubblar över det så surfar jag in på DosFamily som ju är en sjukt bra inspirationssajt!
Kram!

avatar
Cattis
January 12, 2012 at 12:18

Hej från Östergötland! Jag sitter vid köksbordet, är ensam hemma för barnen skolar in sig själva på nytt dagis nu. Jag ska alldeles strax vika tvätt, vilket bara är kul när det är klart! Ikväll börjar min yogakurs som jag ska gå på i vår, det ska bli kul och skönt att komma iväg på det. Hoppas du har en bra dag, trots regnet!

avatar
Maja
January 12, 2012 at 12:28

Hello, Hello!
Sending you southern european sunshine with priority mail. It is very spring-y here, no smell of winter yet, seems like we skip it.
Love your blog, reading it for hm…ages, but true, I never comment.
Sipping coffe and reading inspiring blogs is my favourite routine on not so cool days.
I know writting a blog is not so easy as it seems, takes a lot of will and time. I tried once but gave up.
So keep carry on this blog, we do appreciate it. Readers from all over the world, even thought we usualy don’t comment.
I beleive that most of the comments were not encouraged just by giveaway, but to make your day.
And as for Carl, I already got mine and i thank you for that.

Love and joy from Slovenia

avatar
Therese
January 12, 2012 at 12:51

Hälsningar från ett regnigt Mariehamn! Jag har läst den här bloggen så länge att jag inte minns hur länge längre och jag blir ofta inspirerad av era olika projekt.
När jag inte läser bloggar så är jag en deltidsarbetande hemmamorsa med eget företag. När 2-åringen är på lekparksverksamhet några timmar varje dag så jobbar jag. Är utbildad bildkonstnär men sysslar för tillfället mest på med grafisk design. Är dessutom höggravid och i början av februari förväntas ett litet syskon anlända. Min största utmaning just nu är att få tiden att räcka till för allt roligt jag vill göra. Som det är för de flesta alltså! Hur som helst så trivs jag väldigt bra med mitt jobb och jag är glad att jag tog steget att starta eget. Mitt mål är dock att jag en dag ska kunna vara mera bildkonstnär än grafiker, men jag är säker på att så länge man inte ger upp så lyckas det mesta. Ha en fin dag trots regnet!

avatar
Liz
January 12, 2012 at 13:09

Hello,
I’m from California, go to school in Connecticut, and right now am visiting my sister in England. It’s grey here but I’m on vacation so I can’t complain!

avatar
Helena
January 12, 2012 at 13:12

Jag sitter i Norrköping och lyssnar på regnet som trummar mot fönsterblecket. Det är visserligen ganska mysigt men jag saknar snö väldigt mycket. När jag inte lyssnar på regnet lyssnar jag på intervjuerna jag transkriberar vid köksbordet som numera bor i vardagsrummet för i köket är det bygga-om-kaos. Strax ska jag dock lämna kaoset och fika hos en vän och hennes vattkoppsprickiga barn.

avatar
Birdie
January 12, 2012 at 13:15

hi from the sunny and breezy Virgin islands! I love cold weather though, so would trade places with you any time! I am a trained nurse and am trying to get registered here at present, so I can work and TRAVEL. Good day to you. :)

avatar
Lotten
January 12, 2012 at 13:20

Hej, hej från ett regningt Göteborg. Sitter och slösurfar lite efter lunchen och väntar på att tvättmaskinen skall bli klar. Jobbar natt som IVA-sjuksköterska för brödfödan. Syr, pysslar och fyndar på loppis däremellan samt tar hand om mina två vandaler av manligt kön när de kommer hem från skolan.
Jag skulle väldigt gärna vilja vinna en Carlos ;-) Jag har nog alla de andra Carl….

avatar
Vicky
January 12, 2012 at 13:53

Good morning from Indiana, where it is also grey and dark (dark mostly because the sun isn’t quite up yet). We are bracing ourselves for the first big snow of the season, which is quite unusual. We usually would have had more snow than what we had (maybe a total of three inches since November). This time last year we were getting over a blizzard! But today I get to babysit my two wonderful nephews (an 21 month old and a 6 month old) which will brighten anyone’s day. I love your blog! It brings color during this dark season! Thank you for all you do!

avatar
Philly
January 12, 2012 at 13:58

hi there, and lots of love from Holland (wel actually the Netherlands) It is quite grey here as well and windy, but at least it’s not raining ;) (for now)
So most days I spend inside with my 3-year old crafting or reading or watching tv. Untill it’s time to pick up her brother at school, wich is right about now.
So have a good day. xoxo

avatar
Patricia
January 12, 2012 at 14:01

Hey, there! This is a ‘hello’ from very far away, little town in Brazil, where it is pretty warm at the moment eventhough it has been very rainy these last couple days… I pass by about every day, but have been very quiet… I believe this is the first time I leave a comment. Anyways, love your blog! Congratulations!

avatar
Elina
January 12, 2012 at 14:03

Hejsan från Helsingfors! Det är mycket regnigt och grått här också. Jag saknar snö! Jag är mamma till en och också en studerande. Hoppas att du hade trevligt dag, trots regnet!

avatar
Annemarie
January 12, 2012 at 14:08

Hi, I’m Annemarie from the Netherlands; the weather is rainy and windy here :-(. I would like to see some snow overhere! Or frost, so that we can skate!

avatar
marie-annick
January 12, 2012 at 14:27

Here, in Quebec, the weather is probably the same as yours, 6 months a year: cold, windy, gray…
But honestly, the best trick for me to avoid winter downers are following shiny blogs like yours to bring a little sunshine to my day.
Really!
And enjoying the snow with my boys, and crafting or cooking with the older one.
All that while dreaming of sunnier places like my beloved Mexico ;) .
Continue your excellent job!

avatar
Elisabet Svahn
January 12, 2012 at 14:30

vad roligt att det var just idag som du alldeles extra ville ha en kommentar. För idag är en alldeles särskild dag för mig. För exakt ett år sedan stoppades ett embryo in i min livmoder på fertilitetskliniken i Örebro. Det stoppades in där utan mycket hopp hos mig och min man. För många motgångar hade mött oss de senaste åren, så varför skulle vi lyckas på vårt andra IVF försök…

Idag var jag på första babysims-lektionen med lilla Sixten. Vår alldeles egen mirakelbebis.

Miracles do happen!
Kram Elisabet

avatar
TEA
January 12, 2012 at 14:45

TERVE JENNY!

Greetings from also grey, cold, windy and rainy Finland. I am wrinting from Järvenpää, the city of Sibelius!
Do not feel blue! The days are getting longer every day and soon it will be summer again!

-TEA

avatar
Lena K.
January 12, 2012 at 15:20

We’ve had an usually warm winter in the Mid-Atlantic region of the US this year. Today we’re supposed to have highs of 15 degrees Celcius (!?!) but tomorrow snow and freezing temperatures are predicted. I can’t complain though because it’s often sunny: I lived in Germany for a few years and the winters are as bad as the summers are beautiful! I’m planning a trip to Sweden and Denmark in two years; I’m sure winters are beautiful but I’m chicken when it comes to truly cold temperatures so I think I’ll wait until summer to visit. ;-)

avatar
Susan
January 12, 2012 at 15:28

Rainy and grey (but not so cold) in Philadelphia today too!

I’m going to spend the morning scanning in some old, tiny books I made in 2006.

avatar
Helena
January 12, 2012 at 15:31

Hi Jenny,

I read you from Madrid, Spain. Here it’s sunny and cold but not as much as it should. Love your blog!

avatar
Cecilie
January 12, 2012 at 15:35

Hi from Copenhagen, Denmark. I study to be a high school teacher while part time working for the libraries and media embassy. I love colors and humour in home decoration and thereby also your blog!

avatar
mette / ungt blod
January 12, 2012 at 15:38

Hej Søde Jenny!

Håber du har en dejlig dag! tænker at mexicanske Carl ALTID kan gøre en i godt humør.
Jeg er glad idag, fordi jeg endelig har lanceret mit nye blogdesign! Rigtig god følelse!

avatar
anna
January 12, 2012 at 15:45

Hej!
Jag ska berätta om när jag var hos tandläkaren idag.
För ett år sen var jag så rädd för tandläkaren att jag inte varit där på fler år och bara att boka tid fick mig att gråta.
Sen fick jag världens bästa tandläkare som fått mig att bli helt orädd, kan till och med laga utan bedövning, bara för jag vet att jag kan lita på henne!

Och idag då, när jag var där så hade jag, trots att jag skött mina tänder bra, tre hål.
Först så blev jag lite nedslagen och tyckte väldigt synd om mig själv men sen tänkte jag att jag ju faktiskt vågar gå till tandläkaren! Och att jag har råd med det också!
Och när jag tänker på det så känns tre hål inte alls så hemskt.

avatar
emily @ go haus go
January 12, 2012 at 15:49

Hello! I’m from Covington, Kentucky and I have had one of your Carl’s on my living room wish list for MONTHS! Love your blog. I also think this is my first time commenting – I’ll be better at that!

avatar
jenny
January 12, 2012 at 16:15

Hej jenny! Jenny här! Jag är i helsingfors, finland. jag studerar att bli skådespelare. (min svenska är inte så bra, men jag försöker:) det är tråkigt, blåsigt, grått och det regnar här i finland. jag är trött efter skolan och ska laga mat ny, korv och sallad, dinner of the champions! :D i dag har jag målat i skolan, och jobbat med dikter-jag älskar dikter! så livet är bra, också när vädret är ont. hoppas att du har piggats upp! må bra, ta det lungt och var nöjd! -jenny

avatar
Ellie
January 12, 2012 at 16:33

Hello from Asheville, NC USA! It is a beautiful sunny day here. I work at a funky gift shop and I am a photographer. I love your blog and Carl! He is so cute!

avatar
Helen
January 12, 2012 at 16:51

Håller verkligen med om att vädret är urtrist, var ute på förmiddagen idag och det var tröja, jacka, regnjacka, regnbyxor, helly hansen sockar och stövlar som gällde, fast med den munderingen på var det faktiskt helt okej att vara ute en halvtimme;)

avatar
Jemina
January 12, 2012 at 17:13

Hej och varma hälsingar from Åbo, Finland!
Jag absolut älskar det här blogget, så himla snyggt!

avatar
bethany
January 12, 2012 at 18:20

hello from pittsburgh, pennsylvania! i’ll trade a dark and gloomy (snowless) pennsylvania for sweden any day!
i love dos family – xoxo

avatar
Caroline
January 12, 2012 at 18:37

Whenever I need a bit of sunshine I visit Scandinavian interior blogs. I’m also intrigued by how light, fresh and crisp they look knowing that the hours of light are short in your country during winter. If that doesn’t do it I skype with my sister in Brisbane Australia who is now enjoying summer, warmth, bbq-ing and all the other lovely summer things we love.
Winning a Carl, how suitable for the blog I’ve posted today on http://www.lillelykke.blogspot.com called It’s all Carl, Carl, Carl showing your lovely Carl in all his great ‘undercover’ characters.

avatar
Maren Ingeborg
January 12, 2012 at 19:17

Følger med på den inspirerende og herlige siden deres fra Hamar i Norge :)

avatar
Sofie
January 12, 2012 at 19:27

Love Carl! We would be thrilled to welcome him in our apartment :-)
If I should be so lucky as to win, it would – however – be more or less impossible for me to pick one Carl over another…!!

avatar
Frida
January 12, 2012 at 19:32

God afton fröknar!

Idag är verkligen en sådan dag när man skulle haft sig en pick me-up (och en Carl/Carlos att komma hem till. Affisch eller verklig man, vilket som).

Dagen började nämligen med att jag upptäcker när jag hoppar av bussen inne i stan att jag glömt min påse med frukost + lunch hemma. Då jag just nu har en riktigt fattigjanuari så var jag helt enkelt tvungen hoppa på en ny buss hem, springa alla våningarna upp och hämta påsen och sedan ta en ny buss tillbaka till jobbet. Allt detta före klockan sju.

När jag sedan ikväll, efter att ha varit och tränat och således fortfarande var svettig i träningskläder, hoppade på bussen hem visar det sig när bussen börjar köra att den tydligen ändrade sin märkning efter att jag klivit på den. Den går alltså åt helt fel håll. Hoppar i panik av bussen, svär som om livet hängde på det, och upptäcker sedan att bussarna åt mitt håll nu slutat gå. Svär lite mer. Och promenerar sedan bittert hem i kylan.

Är det måndag idag måntro?

avatar
Hanna
January 12, 2012 at 19:40

I’m following you from the pretty city that is Brussels, Belgium. Since this year I’m actually studying Swedish here (Svenska för nybörjare, so i’m still just a liiittle to shy to use it here :)), so there’s nothing I’d love more then to be able to know what a “swedish winter” feels like! But the winter here has been very grey too, so i know your feelings!
And I love your Carl. Every month or so i want to finally buy one, but sadly, being a poor student makes me choose between Carl and food and well.. food is still more important then men :)

I hope all these happy words from all your followers can cheer you up a bit :)

avatar
Lina
January 12, 2012 at 20:32

hej från ett mörkt och regnigt Göteborg!
Jag sitter och söker jobb på nätet så att min sambo får den underbara chansen att vara hemma och föräldraledig med våran son. Tyvärr fick han inte den chansen när vi fick våran dotter för 5 år sedan!
Nu banne mig skall jag hitta ett jobb som butikskommunikatör!

avatar
johanna
January 12, 2012 at 20:50

Yay.. Jag älskar dosfamily! Så himla mycket fin energi här, alltid, i alla väder!
Själv är jag nyutexaminerad och jobbsökande indutridesigner från Skåne, och jag älskar Carl! Bokstavligt talat (jag är gift med en till och med) ;)

Kram och tack för att ni delar med er.

avatar
emmy
January 12, 2012 at 21:44

Glad över att det snart är sommar igen och mina småkillar 3,5 och 1,5år börjat stå vid diskbänken o “diska” tillsammans!

avatar
Else
January 12, 2012 at 21:46

Jeg blir alltid glad over å se dine fargerike “hjemme hos” bilder! Spesielt i mørke januar.
Hilsen fra stormfulle Ålesund i Norge

avatar
Amy
January 12, 2012 at 21:56

HI! I am writing you from the San Francisco Bay Area in California USA! I found you guys on another blog pretty recently, less than a month ago, and I immediatly fell in love with this site! You guys are AWESOME. And so is Carl! I would love one in my tiny little apartment :) I check back every day when I am slow at work. Thank you so much for sharing everything! I have never been to Sweden before but I would LOVE to visit! Where should I go? :)

Again, thank you for this blog! Don’t stop!

Amy

avatar
Lolo
January 12, 2012 at 22:25

Ypu awsome.

Värme från Norrlandsimporten

avatar
April
January 12, 2012 at 22:49

I’m from Idaho in the USA… where it is unrelentingly sunny. The last place I lived was much more like Sweden in weather. I would love a Carl. My walls are pretty sparse. That and we’re shopping around to buy our first house which is a perfect opportunity for new art. Just bought a giant purple couch that I think Carl would really enjoy.

Hugs ♥

avatar
ellen på distant diying
January 12, 2012 at 22:50

Åh jaaa!peppelipepp behövs!

we all need a carl-pepp-talk this very grey season. especially as i´m writing my c-uppsats. (big swedish essey)
wouldn´t it be pepp if i could have a carl so the c could be for carl? and a would think of it as the carl-uppsats? i dont think I´ve ever written a comment this…floopy. haha well. I really like the blog. kram!!

avatar
Afke
January 12, 2012 at 23:01

Hi there! I live in Holland where its not at all cold (absurb really) and it has been raining quite a lot today. I teach at a highschool-art teacher. i have a blog and i love to look at blogs including yours, it makes me happy but the inspiration gives me lots of energy to make my own things. if you dont want to feel depressed by the weather its an idea to take something from outside, inside. you could make something from it or hang it up or whatever. this makes you appreciate the weather more. (it wont always work though)
Right now i have things hanging on our tree outside, a teacup, a flowerpot, a green christmas tree branch with a nice bow in it this all moves by the wind and that’s also pretty to see with all the rain.
or write your blog more often…:)

Greetings Afke

avatar
amanda
January 12, 2012 at 23:09

ååh carl, come to mama!

jag heter amanda, kommer från linköping och började jobba på mitt första lärarjobb för tre dagar sedan. har varit nervös heeeela julen över att börja men nu känns det så himla klockrent. efter fem års utbildning var jag rädd att jag tappat stinget och inte längre passade framför en grupp elever, men jo, det känns fantastiskt.

kramar!

avatar
Dessi – Home and desire
January 12, 2012 at 23:12

Oh my. Klart jag lämnar en kommentar om en Carl står på spel.

Jag. Bara. Älskar. Dosfamily. Helt galet bra är ni!

Puss!

avatar
jodie
January 13, 2012 at 00:53

Hi – I am from New Zealand and I love reading your blog. It makes me smile. It is supposed to be summer over here at the moment but it keeps raining and raining…getting very frustrating! Goes to show how much we take summer and the sun for granted! Anyway just wanted to tell you how much I love your blog and an insight into your world! X

avatar
CarlNP
January 13, 2012 at 02:04

Hej från Australien! Jag heter faktiskt Carl men jag är nog lite för långt bort för att vinna.

It’s raining and grey here in Melbourne too … and this is supposed to be summer. But next week looks better. There’s always next week.

C

avatar
Hanna
January 13, 2012 at 05:20

Hello! I am a food science student in Davis, California. It’s been unusually sunny these days. I think it only rained a couple days around here during my winter break. I wish it would be a little rainier!

avatar
lisa haskell
January 13, 2012 at 05:22

hej hej.
writing to you from philadelphia where i keep busy as a mother of three daughters, working as an assistant teacher at an amazing cooperative nursery school, and trying to carve out time in my studio (my education background is fine art and my dream is to be able to paint for a living). if you are feeling bored during those cold dark days in sweden, you could check out my work on flickr (still working on getting a website up and running!)- http://www.flickr.com/photos/5haskells/ – i’d love to know what you think.
sending warm thoughts your way.
lisa

avatar
Rel
January 13, 2012 at 06:07

Hello :) I have been reading you from Melbourne, Australia for about…two years? We say of Melbourne that is has four seasons in one day so even though it is supposed to be summer, it is cold and wet today. But maybe it will be better by the time I leave work!
.
Anyway, here is a song about this for your aural & visual pleasures: http://www.youtube.com/watch?v=W9sem05RHnM.

Thank you for this blog. My partner & I are aiming to reproduce this year so it is reassuring to see you both juggle kids and creativity with such honesty. Oh and pretties! I love pretties.

avatar
Samantha
January 13, 2012 at 07:14

Hej Hej Jenny. Miss you :)

avatar
Helena
January 14, 2012 at 18:46

Hej!

Jag heter Helena och bor i Stockholm. Har varit ute en sväng för att handla mat till kvällen och det blåser och är skitkallt ute. Tänkte värma mig framför öppna spisen men idag fick vi inte fyr på det hela (trots mannens eldtävlingsmeriter från scouterna). Värmer mig med filt och dator istället och hoppas att maten snart ska bli klar. Det börjar lukta gott från ugnen! Kram

avatar
guiniveve
January 14, 2012 at 22:03

hello from yukon, canada.

i’ve been reading your site for while now (first time commenting, maybe like others?) and love love love it. love the tours. it’s a breath of fresh air. loose and creative. keep it up!

avatar
Melanie
January 15, 2012 at 21:40

Hello from Wales! I love your blog, it’s cool and looks lovely and exciting. I like seeing and hearing your tales from Scandinavia. So much so, I’m tempted to go to Sweden on holiday. Keep up the good work euro-friends!

avatar
la ninja
January 18, 2012 at 13:47

ha ha ha. too late to the party (I often am, me) but with that face, you don’t need a “pick-me-up” but a “fix-me-up”, hee hee ;)

off to send you an everyday pic.