Rensning pågår – kolla in min Blocketshop

12bondeg7_imcallister

Jag håller på att rensa lite hemma bland alla saker jag samlar på mig. Det svåra med mitt jobb är att man aldrig riktigt vet när man kan behöva en konstig möbel eller pryl så jag hoardar ju lite i onödan. Yes, total förnekelse av att jag också tycker att prylar är kul….
Men nu har jag alltså fått en egen Blocketshop där jag då och då kommer lägga ut saker som jag inte behöver längre – den hittar ni här.

esfera_oct16-7803

Den här piedestalen /pottskåpet eller vad man nu ska kalla den för – köpte jag på en antik/loppis i Bergshamra för typ två veckor sen. Målade om i Jotuns Marble green färg. OCh sen när jag fick upp lamporna i sovrummet så blev det lite för mycket kaka på kaka. Så nu måste jag tyvärr sälja denna. Perfekt höjd. Men ja, ja… Annonsen hittar ni här

esfera_oct16-7812

Två finfina sängbord som jag haft i säkert tio år. Behövs kanske målas. Men har mycket plats och fiffiga hörn. Nu måste jag dock ändra lite känner jag.

esfera_oct16-7813

En bra idé som ändå fft gör mig glad är att jag tapetserade lådorna. Man blir faktiskt lite gladare varje gång man öppnar lådorna. Ett gamalt presentpapper av Hanna Werning som jag limmade fast.

Tips när ni vill sälja:
* Glöm inte att skriva ut storlek på sakerna. Hopplöst annars.
* Lägg in många bilder, gärna närbilder på skavanker. Sparar tid och bråk vid försäljning.
* Skriv nyckelord som är sökbara i annonsen. Särskriv eller skriv också ihop. Söker du tillexempel Våningssäng eller vånings säng så kan man få helt olika resultat.

Att sälja grejer gör jag på eget bevåg men jag samarbetar ju också med Blocket och mer om det hittar ni här.

//

I’m selling a lot of my stuff. So I got a shop on the second hand site Blocket. I’m going to sell stuff there in the future as well, need to clear out my hoarding tendencies.