Min pappa Skrotnisse!

skrotnisse1

Min fina pappa och plastmammas landställe är med i REsidence som kommer ut idag. I slutet av förra sommaren var jag där och plåtade tillsammans med grymma Kristofer Johnsson. DEt var också extra roligt för jag fick skriva en väldigt personlig text om honom och hur han funkar och hur vi jobbar ihop! Alltså i Residence nummer 7/2016

skrotnisse2

Spana speciellt in hur han klätt in spsiväggen helt i koppar. DEt är ett gammalt scengolv som han lyckats deala till sig och som nu alltså sitter på väggen. Min pappa är en sakletare av rang. staketet i pergolan är gjord av gamla pissrännor från ett ko-stall, bordsunderrede är gjort av rostiga rör och sådär fortsätter det.

skrotnisse3

//

I did an article about my dad in the new issue of Residence magazine! I hope I can show you more on the blog soon.

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Maren Ingeborg Gråblomst
July 7, 2016 at 18:22

Du har sannsynligvis verdens kuleste pappa….

avatar
Isabelle McAllister
July 13, 2016 at 07:37
– In reply to: Maren Ingeborg Gråblomst

Ja han är gym <3