Intervju med mig i podden Görbart!

IMG_0220

Precis innan midsommar och febrig som attans så hängde jag med Frida och Erika som har (är- gör) Görbart en podd om handgjort skapande. Det var kul och vi snackade länge om att skapa, inspiration, slöjd, attityder, framtid, kollektivt DIY och annat kul! Såklart en egotripp att bli intervjuad så länge av så kunniga och peppande personer som Frida & eRika!

Så här skriver de själva om avsnittet:
Äntligen!! Görbarts andra gäst heter Isabelle McAllister. Hon är bland annat inredningsexpert, formgivare, bloggare, programledare och föreläsare. Vi pratar med henne om att ta inredandet i egna händer, om att ha barnens behov och intressen i tanke när hemmet ska göras om. Vi diskuterar konsten att göra själv, hållbarhet och ängslighet och landar i hemmet som hela familjens. Inte bara de vuxnas.
Du har sett Isabelle i program som Fixa rummet, Sommartorpet och Äntligen hemma – bland annat. Hon delar också ut Isabellestipendiet till kvinnliga hantverkare i byggbranschen.
Vårt andra avsnitt spelades in hos Beppo Ljudproduktion i Stockholm 21 juni 2016.
Avsnittet finns för lyssning i Podcaster-appen eller via Soundcloud nu. Prenumererar du (såklart du gör!) – går det att lyssna nu på momangen.Trevlig lyssning!

Och här är avsnittet: (det kommer även inom kort på Itunes)
Soundcloud: https://soundcloud.com/g-rbart/gorbart-2-isabelle-mcallister

Hoppas ni gillar det!

och kolla in Fridas eminenta blogg Kurbits – din slöjdkompis i inredningsvärlden
och ERikas blogg hittar du här!

Görbart har tidigare spelat in ett avsnitt med konstnären Cilla Ramnek! Följ dem på Facebook så kommer det snart fler.

//

I was a guest at a Swedish podcast about makers & DIY. It was fun!