Köp Beppes grymt fina barnsäng!

vextberg-01406

Lill-gubbi har fått en ny säng så då måste vi göra oss av med den gamla. Jag hittade den på vinden i boden i vårt uthus på landet. Det är verkligen en sådan fin gammal säng, med kant och lite grov. När jag hittade den så var den väldigt smutsig och lite konstigt brun. Inte charmigt gammal utan mest ful.

home_mca-0076

Så jag och Della målade den. Det var ju hennes säng från början. I den här artikeln från Family living kan ni se hur det såg ut då. Den här intervjun från Hus & Hem har också fina bilder från det barnrummet.

home_mca-9505

När jag sen byggde enhörningssängen så sköt jag helt enkelt in den sängen under våningssängen. Det funkade perfekt.Älskade den där våningssängen så mycket!

vextberg-01409

Förra året så hade jag med sängen i plåtningen för Beckers barnkulörkarta så då fick den bli blå och den är målad med skoltavelfärg som man kan se på dessa bilder. Men det är ju bara att måla igen om man vill!

93cm bred, 173 lång och 68 hög på högsta delen. Benen är 28 höga så gott om förvaringsplats under!

1000 pix eller högstbjudande!

Sängens annons på Blocket hittar ni här om ni är intresserade!

xxx
Isabelle

Läs mer om mitt nya jobb med blocket! Det här inlägget är ett samarbete med Blocket eftersom jag numera jobbar med dem!
//

I’m selling the kids old and very nice bed!