Sommarprojekt – tälja en port?

IMG_7289

Gick igång så stenhårt på att göra en sådan här port på landet. Tänkt va fin som ingång till trädgården? Med grinden mitt i? Har ingen aning om hur man gör den men en enklare version på något sätt kanske?IMG_7290

Kanske att själva bågen görs först och sen kan man gå ut och tälja lite när andan faller på? en liten groda en onsdag och kanske en vråk veckan efter?

IMG_7291

Fast arbetsställningen blir ju hopplös… Måste kanske tänka på det där en gång till. Ni som ska gifta er – kolla in vad de gjorde förr i tiden på bröllop hos min mans släkt- björkris och blom-båge. Så tjusigt!

//
I get carving cravings watching this great entrée at Skansen in Stockholm. Yhinking how hard can it be? I should make on of these at the cottage? It would probably take a life time but it will be worth it!

xxx
Isabelle