Livet sett av min mobil

endapril-6685

Jag hittar fortfarande inte batteriladdaren till min kamera tyvärr men jag hittade dessa vintage brillor för en hundring på Retro ETC. den utmärkta lilla butiken på Folkungagatan. Jag tror att jag ser ut som JLo men enligt min man mer Ullabella sekreterare… Hmm undrar vem jag ska lyssna på?

endapril-6686

Kom igen nu katten – LÅT BLI MIN SOFFA! Hela första året gick det bra nu ba klös klös klös. Följde dock rådet av en bloggläsare och köpte mattan Lohals från Ikea som en slags klösbräda som jag sedan hällde och masserade in typ ett kilo kattmynta i. Och katten loves it! SÅ ett bra råd faktiskt.

endapril-6684

Min lilla gos gosar med sin gos. Så ointressant för er andra men min hjärta svämmar över såklart.

endapril-6597

En liten titt på ett barnrum som jag håller på med nu. Kommer bli så coolt. Tanken är att man inte kommer behöva nudda mark föra att ta sig runt hela rummet. Hela havet stormar -barnrum edition helt enkelt!

endapril-6769

I helgen blev vi bjudna till Kolmården. Så lyxigt och fint. Alltså såklart är jag ambivalent för djur i bur och jag tror att för vissa djur funkar det bättre än för andra. Men Kolmården känns ändå som ett bra ställe. Och rent egoistiskt så är det ju toppen med park som man betalar ett inträde för och som sen är allt gratis. Alltså alla åk, shower och så. Då slipper man allt tjat. OCh det finns bra mat på Kolmården och framförallt så är all personal så oerhört trevliga varje gång jag varit där. Gillar också att det under hela dagen finns visningar när man får träffa djurskötare som berättar om djuren och hur dem har det.

endapril-6740

Här åker vi Vikingagungan. Tror jag fattar Ullabella sekreterare vinken nu… men känner mig ändå cool. Kanske på något sätt. Eeh?
I juni  öppnar också en sinnesjuk ny rollercoaster – wildfire. Kommer inte vara så cool i den.

endapril-6800

Katten har börjat tugga på min lampskärm… Hur var det nu med djur i bur..?

 

xxx
Isabelle

//
Last couple of days wit hsnaps from my mobile.