Helgen i mobilen- akuten, föreläsning, galen fest, loppor och bortsprungen katt

IMG_6264

Tror jag behöver extra ledigt efter denna helg. Det var roligt och hände sjukt mycket saker. Efter min komatösa dag i fredags så hoppade jag in i duschen och skärpte till mig för fest på Toca Boca – inklusive photobooth. Mer om detta i ett större inlägg som kommer snart!

IMG_6178

Började lördagen med ett löppass och sen efter duschen fick jag springa igen så svetten rann och sminket rymde för jag var så oerhört sen till tåget. Fattar inte att det är såhär varje morgon. Har så svårt att komma i tid. Även om jag förbereder mig flera timmar i förväg så kommer något alltid i mellan precis innan jag ska gå. Över dagen så åkte jag ner till Hallsberg och föreläste på kommunens mässa- Det var kul och mycket folk. Sen hade vi häng med kompisar hemma vilket va najs!

IMG_6219

Della går numera aldrig en meter från sin Rubiks kub. Det är den nya grejen i skolan. Hon har precis köpt en sk Speed cube och tävlar mot sekunder. Så kul och lite nördigt- me like. Kolla in detta klipp från Cnn som handlar om varför Rubiks har blivit stort igen. Kanske för att youtube finns och helt plötsligt så lär sig barn att faktiskt lösa kuben. Det var ju svårare när jag var barn.

IMG_6218

Igår så va Beppe på kalas och halkade in i kanten på en träbänk. Det blev akuten. De ville sy men Beppe totalvägrade så de fick limma ihop honom istället. Ett eget Harry Potter ärr kanske inte är så dumt ändå!

IMG_6216

Och eftersom de limmade så höll det inte ihop utan började blöda igen. Så vi fick gå tillbaka efter en timme igen. Beppe tyckte dock att det var lite mysigt att bli omplåstrad tror jag. Och fick lite glass mot sveda och värk.

IMG_6261

Imorse vakande vi med larm att kompisar hade sjukt mycket löss så det var bara att kamma innan skolan. Sen kom vi på att vi inte sett katten på länge – i alla förvirring med akuten. Han hade sprungit ut på vinden och hängt där hela natten. Kolla så mager!
IMG_6262

Närå han va ganska cool men glad att vara hemma igen. Dock helt kolsvart så vi fick slänga honom i duschen. Alltså katter så sjukt söta när de är blöta, tufsiga och smala!

Hoppas ni har haft en bra helg?

xxx
Isabelle

//
What an eventful weekend!
Started with a mega party at the offices of Toca Boca. I’ll write more about this soon. We had a blast. Saturday I went to the other side of Sweden to give a talk. And yesterday Beppe ran in to a corner of a wooden bench and needed some stitches at the hospital. He wouldn’t do it so they had to glue it instead. But naturally it didn’t hold so we had to go back. Then the cat was locked up in the attic all night and needed a shower when he came home this morning!
Hope you had a great weekend?

 

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN