Häng med mig på Gotland imorgon, julblomma och kattbalkong

IMG_5769

Hello darlings, Imorgon så föreläser jag på Gotland så om ni är i närheten kom gärna till Gotland Hem & Trädgård på Wisbystrand. Jag går på scen klockan 10.30. Björn Christiernsson är också där under dagen! Jag kommer prata om inredning, bygg, hur man får till ett hem samt trender både nu och drömma lite i framtiden!

IMG_5771

Igen en vecka där jag slår lite knut på mig själv men har väldigt roligt på vägen så får ni hålla tillgodo med lite snaps från min mobil. Jag förbereder en stor plåtning som vi ska göra nästa vecka. En höstkampanj vilket ska bli mycket spännande! Och idag så har alla bloggare Här på Elle Decoration en konferens – kul!

IMG_5815

Fick med mig en stor JulRos (jul nu? de ogröna fingrarna i mig fattar nada) från Plantagen. Så otroligt vacker är den i vilket fall. Ser typ ritad ut. Har alltså gett mig in på att inreda även kattens balkong. Herregud var ska detta katt-curlingeriet egentligen sluta?

//

Kind of an hectic week. I’m preparing a big shoot next week and tomorrow I’ll give a talk on Gotland!

I also bought this very unrealistical looking flower! A Christmas Rose! Now?!

xxx
Isabelle

4 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
jennie aka kollijox
April 8, 2016 at 14:09

köpte precis två vita/limegröna Helleborus (försöker stila lite med hebreiskan här) . Skall inte ha mina på nån kattbalkong dock….you gotta cat it off, the cat curlingstuff. fniss

avatar
isabelle Mcallister
April 15, 2016 at 14:46
– In reply to: jennie aka kollijox

haha jennie- styla på du! och blir så glad när du kommenterar kram

avatar
Hanna
April 11, 2016 at 21:42

Akta! Julros är en av de giftigaste växterna för katter. http://www.agria.se/katt/artiklar/sjukdomar-och-skador/farliga-vaxter-for-katten/

avatar
isabelle Mcallister
April 15, 2016 at 14:46
– In reply to: Hanna

Attans- ska kolla det- tusen tack!