Denna säsongen av Girls är magisk

90

När Girls kom så kändes den ju faktiskt helt unik, nyskapande och sådär att man insåg hur mycket man hade saknat något liknande utan att egentligen sätta fingret på det hela. Tjejer som liksom bara är. Att det skulle vara så svårt med det innan?
girls-hbo-season-3

De första säsongerna var ju strålande – sen haltade det lite tycker jag och alla karaktärer blev mest lite weird. Men jag kollade ändå vidare men kanske inte med samma intresse eller kanske att jag inte kände mig lika inspirerad. Hey fortfarande så var ju serien bra men ändå.

Marnie-Wedding-Dress

Men nu säsong 5 vilket också sägs ska vara den sista så måste jag säga att den är så helt fantastisk bra. Snygg, superrolig 8ja jag skrattar högt) och så smart. Har tom med kommit på mig själv med att skrivit ner quotes (brukar aldrig hända – eller vänta är detta något som händer mer än vad jag tror fast jag bara inte fattat det ännu – det här med motton, carpe diem etc?)  hittar dem dock inte nu så helt galen är jag inte – eller?

girls-season-5-hbo

Det är också fint att ett helt avsnitt kan handla om bara en av tjejerna och typ känns som bara en enda scen. Så coolt. Att det inte behöver vara mer.

bbae6920-b972-0133-f09f-0a6c20e5e327

Och Jessa är så hot!! Läs och se klipp på världens längsta intervju med Jemima Kirke som spelar Jessa på sajten Semaine. Där finns också andra coola intervjuer med balla tjejer.

zosia-mamet
Den här Japanska utstickaren i denna säsong är också så knäpp men samtidigt så härlig! Det och att Sandra Niotillfem bloggat en massa från Tokyo gör inte Japanlängtet mindre direkt. Jag har varit där två gånger och jobbat. Haft utställningar och plåtat grejer för en slags live show. Det var grymt. Första gågnen stanande jag nästan i en månad och reste runt. Det finns så mycket roligt. Men det är ju tio år sen. I Tokyo var jag gravid med Della utan att veta om det. Ni vet de där veckorna i början – jag levde rövare, festade och va på karaoke. Men det var ju lugnt.
Sidospår men i vilket fall – se Girls om ni inte kollar nu!

xxx
Isabelle

//Have you been watching season 5 of Girls? I think is the best season yet! So beautifully shot, witty, smart and cool! It said to be the last season and I’m grateful for the boundaries the show have been pushing! A must see!

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

 

 

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Anna
April 15, 2016 at 11:21

Äslkar Girls! Fast jag tycker att Hannah är så flippad i den här säsongen, är det meningen att hon ska vara på väg mot någon slags manic episode eller? Älskar allt med denna säsong utom just att hon plötsligt ska visa vaginan för rektorn och såna saker, och plötsligt inte alls fatta de sociala koderna. Kanske samma syndrom som drabbar de flesta serier att de liksom måste skruva allt ett varv till, och ett till…

avatar
isabelle Mcallister
April 15, 2016 at 14:39

Anna! Ja men har hon itne alltid varit på randen? Hon är ju galen men gillar mer att hon är som nu än kanske som förut när hon mest var deppad typ? Men det känns ju som att det byggs upp mot ngt slags topp med henne. Undrar liksom om hon kommer att fatta hur ego hon är eller vad kulmen ska bli. Love it either way!