Bygger om barnrummet. Igen.

beppesrum-6582

Jag borde ju vara proffs på det där nu men barnen bara växer hela tiden och behöver nya grejer för att det ska funka eller så gillar jag och ungarna helt enkelt att göra om hemma? Kanske kan vara så. Köpte i vilket fall ett par skåp. Som blev av med benen och som sängen ska stå på. Steg för steg om att bygga upp en säng kommer snart!
Råkade låsa mig ute ur bloggen på något sätt hela veckan också. Men nu är jag tillbaka.

beppesrum-6583

OCh katten är alltid med såklart när det ska byggas.
Imorgon kanske vi ses i Sundsvall? Jag är där hela dagen. Föreläser runt 12.30. Peder LAmm är också på plats.

hej hej

///
Yet again I’m making a new bed for my kids. It’s  a never ending story. But they grow and so does their needs or maybe it’s just my idea of having a good time – making stuff??

 

xxx
Isabelle