3 favoriter I Material, bil & ny craving

IMG_6009

  1. Någon gång så ska jag bygga ett hus och då kommer panelen se ut så här. Kanske inte formen på huset men attans vad jag tycker att det är fint med fjällpanel. En snygg variant av panel har detta hus – det måste ju vara lite rått. Och hela det här huset är ju magiskt med torn och allt.

IMG_6005

2. Min favoritbil har sedan så länge jag kan minnas varit en Citroen 2CV. (2 cv står för 2 hästkrafter) Så himla charmig och fin. Och den här som stod på min gata idag var inte ens i någon speciell färg. Men taket går att rulla upp. Och det är inte ofta som jag sett en i Sverige. Jag är väldigt praktiskt av mig och tycker det är totalt waste of money att ha flera bilar. Men drömmer ändå lite om att ha en sådan här. När jag bor i ett litet hus i södra Frankrike nån gång kanske. Och med en hund bredvid mig.

IMG_6021

3. På Gotland i fredags så chockade jag inte bara mig själv med att ta med mig träningskläder fastän jag bara skulle vara borta mindre än 24 timmar. Jag använde dem också. Alltså – jag har alltid tränat ganska mycket men senaste åren verkligen lidit av att inte hunnit med livet samt inte hittat något kul. Så fort jag kommit in på hotellet så bytte jag om och stack ut på en löparrunda. Jag har börjat längta efter att springa. Tog bara snart 40 år. och det kanske är det det är -en 40 års kris coming up? Jag vet inte men jag tror jag har blivit lite hooked och det tack vare detta:

* Springa extremt kort till en början. Eller rättare sagt. För att bli av med lite överskotts – insert valfritt här nu – energi, -trötthet, -ilska, -galenskap så började jag springa en snabbis på gymet. På band. 15 minuter är bättre än inget. Jag kollade på serier samtidigt. Då ville jag se typ 20 minuter. Netflix i mobilen funkar fint.

* Jag har inget mål. Förutom att bara gå dit och göra det. Allt i mitt liv mäts känns det som. Följare, genomslagskraft på kampanjer, kunder, pengar osv plus. Jag har ingen lust att mäta min träning i antal mil, meter eller kilon. Jag vill bara göra och svettas. Ofta lägger jag till den alldeles grymma Seven minutes workout appen – så lite löpning och 12 övningar för hela kroppen på det. Allt färdigt på en halvtimme. Det var en bra inkörsport. Nu vill jag och gör mer!
* Man får stanna. Ta en bild. Stretcha lite eller bara hämta andan. Det är ok! som sagt allt är ok i början. Så kör bara!

Kan också verkligen rekommendera Sofia Hedströms artikel i senaste mode Elle. Om hur man kommer igång och bra tips för den som vill springa milen på 8 veckor! ¨

 

//

3 favorite things of mine!

  1. Siding Shingles on houses – it has to be rough and cool. One day I build a house with it!
    2. My dream car is old- a classic Citroen 2CV
    3. I started running! And loving it. My tips is to jsut do it and start just by going out there for 15 minutes in the beginning! Yay!

xxx
Isabelle

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Malin
April 12, 2016 at 10:36

Heja dig!!!!!!

avatar
isabelle Mcallister
April 15, 2016 at 14:45
– In reply to: Malin

Tack!!