Hej lugg! Hello Bangs!

IMG_6673-(1)

De flesta frisyrerna någon kan ha har jag haft men typ aldrig lugg och aldrig helblont hår. Var så himla sugen på någon slags förändring efter sommaren. Så det fick bli luggen. Not much men ändå! Har ju egentligen en värdig panna att släta över så detta passar fint.

IMG_6833

Ofta brukar det ta några dagar efter frisörbesöket innan jag känner mig nöjd men det här var liksom toppen på en gång. Ni vet när man tar men en bild och försiktigt presenterar den för frisören i hopp om att ett klipp kan katapulta en till att se ut som säg Alexa Chung, Charlotte Gainsburg eller Caroline De Maigret.  Men oftast så kommer man ut och ser mest ut som en fönad tant.

IMG_6757

Älskar även färgen som är mer guldig än rött. Den här drinken som jag fick på takterassen Barrio på Hornhuset vid Hornstull var också väldigt älskvärd. Gå dit det var mycket härligt!
Och för mig som bara hänger på andra delen av Södermalm smått en chock hur det liksom går att bli ännu hipstare än runt Sofo där jag bor. Trodde inte det var möjligt but samtidigt I like it!

// I got me some bangs and like it! First time I tried it actually which is kind of strange since my fore head is like a mountain. But I love it. The color and the style. Mostly coming out from the hairdressers – I want to hide because I always need to wait a couple of days before feeling ok with it all. But not this time!

xx
Isabelle

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Lisa
August 15, 2015 at 18:31

Vi tänker lika. Vill också förändra med lugg och fyller Pinterest mappen med bilder på Alexa Chung. Har dock väldigt rakt hår. Min syster tipsade om dig ( har haft med bild på dig tidigare hos frisörer) men hittade inga bilder på dig med lugg. Så någon dag efter kommer detta. Tackar! Och får hålla tummarna för att jag slipper bli fönad tant ;)

avatar
isabelle
August 15, 2015 at 21:16
– In reply to: Lisa

Haha ok bra! Jag har också väldigt rakt hår därför klipptes lite snedlugg för att få ‘vildare’ känsla! Du får skicka bild sen!