Beckers Pressevent

beckerspress2

Mitt hem funkar ofta som min studio. Eftersom jag för det mesta plåtar inspirationsjobb. Alltså antingen gör något som när vi gjorde Rum för kidsen boken, eller mest att bilderna är idé-baserade snarare än ‘nu kan ni köpa det här i affärerna -trendaktiga jobb’… Så lämpar det sig väldigt bra att jobba hemma. Det gjorde jag även när vi plåtade Beckers kulörkarta. Jag var precis klar med grundrenoveringen hemma och hade filmat klart slutbilderna till Isabelle Flyttar. Och veckan efter så började vill måla om 10 väggar igen för färgkartan (så galet jag vet men ändå ganska kul). I vilket fall så förra veckan så var det pressträff för den nya färgkartan och eftersom många väggar fortfarande hade färgen kvar från kulörkartan så tyckte jag det var ok att bjuda hem pressen hem till mig.
Det ser inte ut så här när vi bara bor utan jag återskapade vissa delar så likt kulörkartan som möjligt. Vi målade bland annat ner taggarna från taket igen och ställde dit ikea ps byrån på den plats där den fotades. Den är alltså inte min egen.

beckerspress5
Kuddarna i soffan är från Littlephant och Soft Gallery. Mattan kommer från Layered.

beckerspress9

Det lilla hörnet målades i färgen Bubbelgum och fick vara tavelvägg till färgkartan men målades sen rosa (Beckers Puderrosa) för att jag en månad senare plåtade Granits nya kampanj där… På riktigt så är det här vår laddningsstation och samla-räkningar och posthörna.

beckerspress10

Den gamla plintens två understa delar är ett perfekt stort soffbord (se vad jag gjorde med de översta delarna här i bastun). Just nu med tillfällig skiva som målats med svart skoltavelfärg. Matta från layered.

beckerspress4

DEllahar ju fått välja själv i sitt rum. Mina tapeter från Mr PErswall och lakan jag gjort för Ellos. Hundkudden från Soft Gallery och den långa virkade hunden från Littlephant.

beckerspress11

Beppes koja blev ju finare i färg tycker jag.

beckerspress13
Och ränderna på väggen från färgkartan blev övermålade eftersom vi plåtade omslag mot samma vägg. Det vill ungarna ha kvar men jag tror den ryker snart.. Bordsbenen från Pretty Pegs matchar ju fint!

Om ni vill ha mer update och bilder från hur det var på pressträffen så gå in på tex Evelina Hinds blogg.

//
I use my home a lot as a photo studio. It’s great because I got so much props but my family thinks it gets kind of messy. The color chart from Beckers we shot at my place and since the kids wanted to keep some of the painted walls from the chart some parts still looked as in the folder. So when it was time for the presentation of the chart I let Beckers use my apartment and I restyled some parts as in the color book. In this post you see some things from my home mixed with that from the chart. I also borrowed some nice pillows from Littlephant & Soft Gallery and a carpet from Layered.

xxx
Isabelle