Life at my cottage

   
 
   
 Jag är i ett totalt vakum. Ibland vet jag inte om jag bara är ledig och kommit ner i varv eller om jag blivit mentalsjuk. Ena delen av mig vill hitta på en miljon grejer och den andra vill aldrig mer röra på mig. Att åka in till Noret (= Leksand city) och handla tar en hel dag. Någonstans tror jag ändå att det är bra. Att tvinga min totala sällskapssjuka och doer-gen att ligga lite lågt. Hinna tänka på saker. Inser att livet fan går allt för fort mitt uppe i terminerna. Jag behöver bli bättre på att planera in liiite mer luft. För det där spm faktiskt alltid händer. Nån som blir sjuk, nått som blir fel osv. Måste också hitta en assistent. 

Well och stänga av mobilen efter typ 21 på kvällen ( bara 22 nu – liiite sen).

Xxx

Isabelle

//

I’m chilling so much i almost feel mentally ill. But for an action and social junkie I think that this year it’s the way to do it. Finally I have time to think. Looking back it’s like there’s never time for it during the year. I have to do something about it. I need to enforce some more ‘things that can go wrong time’ cause things always happen don’t they?!

And I need to stop staring at my mobile so good night!

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Matilda
August 14, 2015 at 14:07

Jag känner sååååååå igen mig i detta: “Ibland vet jag inte om jag bara är ledig och kommit ner i varv eller om jag blivit mentalsjuk.”

avatar
isabelle
August 15, 2015 at 21:17
– In reply to: Matilda

Har kanske det problemet rent allmänt