3 dar sen var huset- hemmet städat fint och ganska mycket härligt. Dom  på bilden. Nu är det totalt kaos här igen. (Hade endrös med bilder att visa men kom på att jag avslöjar halva jobbgrejen om jag lägger upp dem) Min familj är så vana att det ständigt är nått projekt på gång. Thank god men ska bli skönt att liksom slippa fixa lite också. Vi håller alltså på att göra bilder för Beckers. 10 bilder ska plåtas m över 23 kulörer. Håller på bli färgtokig. Det är penslar, färg och grejer precis överallt på två våningar. Imorrn är det dags för plåtningsdag 1. 

//

A couple of days ago there was some kind of order here at home. Not so much anymore. It always end like this. Me doing some project at home, turning everything upside down. But this renovation, fixing stuff is starting to get to me. Will be glad for some normal hang time at home. Tomorrow we start shooting. 23 different colors and 10 images. Color bonanza at the moment. Wish me luck!

   

 Xx

Isabelle 

 

0