This next weekend I’m working with Hem & Villa in Stockholm and you can win tickets. Since it’s here in Sweden I will continue this post in Swedish.

Torsdag till söndag 11-14 oktober är bomässan Hem&Villa öppen i Stockholm. Jag har 10 biljetter som gäller för två personer som ni kan vinna genom att kommentera detta inlägg. Jag kommer slumpmässigt att välja vinnarna!

På torsdag så kommer jag dela ut Isabellestipendiet till en väldigt värd hantverkare och resten av helgen kan ni träffa mig i området som kallas miniiredarna där ni tillsammans med mig och era barn kan göra små tittskåp gratis. Jag kommer vara där fredag eftermiddag och större delen av lördag och söndag. Jag håller också föredrag och ger tips om hur man enkelt förändrar hemma.
Det är på stora scenen – fredag 13.30, lördag 17.00 och söndag 13.30.
Hoppas vi ses där!
Isabelle

 

0