5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Jenny at dos familyreply
April 06, 2012 at 02:04 PM

No other food looks as good as hotdogs

avatar
EMMAS!reply
April 06, 2012 at 09:04 PM

Hej, vill du göra ett bloglovin byte? :D säg till när du följer mig så följer jag dig på engång :D kram

avatar
Kristinreply
April 07, 2012 at 08:04 AM

Mycket intressant fråga som jag också har ställt mig. Du kan väl blogga om’et om du får något svar?
Isabelle: fortfarande inget svar tyvärr. kul att du också uppmärksammat. Isabelle

avatar
sarareply
April 10, 2012 at 11:04 PM

minsta gemensamma nämnare, alla äter och dricker kaffe!

avatar
sarareply
April 10, 2012 at 11:04 PM

jag menar alltså att det är vardagliga mänskliga för oss närmare varandra på nått konstigt sätt, som kaffe!
Isabelle: ok, men då är det mer intressant att se hur personen ser ut varje morgon som den dricker kaffe el på vilket ställe kaffet dricks tycker jag. Som ett större sammanhang. Då blir det vardagligt och intressant för mig. Jag har blivit helt instagram-hooked men när det bara dyker upp kaffeskum ovanifrån och mat med nått fotofilter som mest ser konstigt ut så får jag inte ut nått av det men det är ju jag ;-).

Leave a reply