Countryside streetart

My mom has made a new wall outside and covered it with wood sidings. When she was finished she was left with a few holes in the wood. No biggie , sure, but she found the perfect use for them.

She crocheded some mice. Gave them ears and nose from old string and whiskers from an dish brush. Now they live in those holes, calling them home.

Love this! But Frank thinks they are scary.

5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Ella
April 5, 2012 at 13:28

Fiffig mamma!

avatar
Isabelle McAllister
April 5, 2012 at 21:47

That is the best thing. small surprises where you least expect them. Go mum

avatar
Kajsa
April 9, 2012 at 14:41

Hej Jenny!

Jag har en fråga till dig som inte alls rör inredning. Jag, 32 och min man, 35 plus våra fyra barn (2,5,9,12) vill flytta till Skeune. Vi vill bo närmare Europa och Köpenhamn, där vi har vänner. Vart ska vi bo? Jag frågar dig för att jag ser att du har bra smak och gillar liknande saker som jag är inne på. Min man kan med sin utbildning lätt få jobb på universitet i Lund, Malmö eller Köpenhamn. Vi vill inte spendera allt för lång tid med allt pendla. Vart är det rimligt att bo utan att få betala skyhöga summor för ett boende. Vi kan tänka oss att hyra ibörjan innan vi kommer igång. Snälla hjälp?!

Kram

avatar
Jenny Brandt
April 10, 2012 at 18:51
– In reply to: Kajsa

Tjenare Kajsa!
Vad roligt att ni funderar på Skeune.
Vi bor strax väster om Ystad, i en liten kyrkby. 40 min från Malmö. Och enligt våra danska grannar en timme från Köpenhamn. (De pendlar dagligen dit)

Min sambo är från Lund och det verkar toppen att bo där med barn och så slipper man ju pendla om man jobbar där.

Vi gillar ju landet och bor typ på en åker. När vi letade hus letade vi främst i Ystads kommun. I vårt område finns det en del som bott här i generation, en hel del inflyttade och många barnfamiljer. Det sämsta är ju helt klart att man är så bilberoende dock.
Man kan ju välja en by med tågstation, det underlättar, men priserna brukar vara högre. (Ystad, Svarte, rydsgård, skurup har stationer men är ändå landet)
Jag tycker personligen att det är för mycket folk i de samhällena =)

Det beror på vad man vill lägga för pengar på boendet. Lund och Malmö är ju ganska dyrt , men då har man nära till allt och behöver inte pendla. Det är kul att bo i Malmö, mycket att hitta på och fina lekplatser och massa underhållning. Lund verkar också, som sagt, bra.

TEX; Ystad, Svedala, Skurup är kommuner som är nära Malmö med goda tågförbindelser.

Resten av skåne har jag ingen koll på.

Vårt hus utanför Ystad kostade lika mycket som en liten 2a i Malmö (inte supercentralt dock)

Flytta hit vettja!
/Jenny

avatar
Kajsa
April 10, 2012 at 22:41

Tack, tack, tack … du hjälpte mig just! Vi flyttar nästa sommar. Längtar.
Lägg ut mycket bilder i sommar så jag kan hålla mig fast vid drömmen om att bryta upp och göra nytt fast jag är vuxen. Måste samla lite mod … och kraft.

Du är en fantastisk konstnär. Du påminner mig om en nära vän jag hade som gick bort. Jag tänker ofta ” hade C levt nu så hade hon älskat den här bloggen, det här fotot, den här postern … osv.” Hon var fantastisk och konstnär, fantastisk konstnär.
Tack.
/Kajsa