To infinity and beyond- Praktikant sökes!


(This is me during the the Harry Potter movie – during pee- break. I almost did in my pants. So scared).

I am looking for a intern but since I live in Sweden – I will do this in Swedish.

Praktikant Sökes

Jag, Isabelle kommer behöva extra mycket hjälp för att utföra stordåd under hösten och letar nu efter en fantastisk person att göra detta med.
Om ni är intresserade eller känner någon annan galning som skulle passa in läs gärna vidare nedan på read more fliken.

Uppdatering:
Tusen tack för alla mejl, fina arbetsprover och att jag fått inblick i era liv och vad ni sysslar med! Nu har jag hittat min praktikant för denna gång men det kommer säkert fler tillfällen framöver och då hör jag av mig igen!
Puss på er

Om praktiken:

* I stort sett heltid under augusti ( ja, jag vet sent ute men jag chansar ändå) och september- efter det så får vi diskutera vidare. Idealt vore att du är med mig till mitten av november.
* En salig blandning av uppgifter väntar! Idéspånings-, fixar- (pyssel,måla, sy etc)  och inköpshjälp till mina olika jobb. Just nu är det inspelning av tvprogrammet Fixa Rummet på SVT, en inspirationsbok som ska vara klar i oktober, bloggen på DosFamily, design av möbler, research för olika föreläsningar mm.
* Vi kommer jobba tillsammans men det kommer även finnas stor möjlighet att jobba hemifrån. Väldigt flexibelt så länge saker och ting blir gjorda.
* Möjlighet att få inblick i allt ifrån tv/bok och tidnings-produktion, blogg, egenföretagande och en galen familj. Samt förhoppningsvis ha väldigt kul under tiden och lära känna en massa sköna lirare.
* Detta är inget du kommer bli rik på men det finns ersättning och förhoppningsvis en massa att lära. Sen kommer göra allt jag kan för att hjälpa dig vidare.

Om praktikanten:
* Händig. Du behöver inte kunna allt men vara orädd och fingerfärdig. Såklart en fördel om du har rollat en vägg, vet hur en symaskin fungerar (nej det blir ingen test och du behöver inte nåla) och har bra pysselsinne.
* Vågar ta egna initiativ. Om vi jobbar ihop så kommer det bli full rulle från första början och jag behöver någon som är självständig nog att klara av det. Eller rättare sagt tro sig klara av det.
* Ett utpräglat intresse för inredning/mode/populärkultur.

* Pålitlig. Dyker upp när du har sagt att du ska göra det och klarar en deadline.
* Du bör bo i Stockholm och gärna ha körkort. Helt enkelt för att det blir lättast så.

Bonus: om du kan lite wordpress och photoshop samt kanske har några andra talanger inom området.

Skicka gärna bilder på saker du gör/ har gjort plus en text om vem du är och varför du vill jobba med mig till:
isabelle (at) isabelle.se

Hoppas jag hör av er snart!
xxx

Isabelle

Ps! ni är många som redan har mejlat mig om praktikplats – tyvärr så crashade min dator och alla era infon har försvunnit så snälla mejla mig igen!

6 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Blenda Lagerkvist
August 1, 2011 at 01:27

Jag är allt du söker!!! Ta mig. Din galna familj kan jag nog stå ut med, och dig också!!!

Kram

avatar
Rafael
August 1, 2011 at 02:51

Oh gosh, that’s just not easy to read. =(

avatar
Jenny
August 1, 2011 at 22:57

Omg vilket drömjobb!!
Men pålitlig som jag är och just sagt ja till två andra jobb så måste jag hoppa denna gång. men lycka till, till både dig och den som får äran att jobba med dig!!
KRAM Jenny

avatar
Josefine
August 2, 2011 at 14:17

Jag tror att med mig i teamet är du fulländad! Närå, men jag vet att jag kan bidra med mycket! Och få mycket tillbaka på kuppen. Jag mailar mer info om mig själv :)
Jag tycker det låter superkul och har en stark längtan efter att få vara kreativ och få utlopp av den på alla möjliga sätt!

Ha det bäst!

Jos

avatar
Helen
August 2, 2011 at 16:25

Himla synd att du bor i Sthlm annars hade jag passat som hand i handsken:)

avatar
Eva
August 5, 2011 at 16:03

Vill bara gräva ner mig i en grop, ååååhh det hade vart underbart att jobba med dig, men bor tyvärr inte i Stockholm. //Syfröken