Sponsored post: Vad gör ett hem till ett hem

Movehome  som jag har samarbetat med senaste året har kommit ut med en ny trendrapport som är väldigt intressant, de har nämligen intervjuat flera olika personer om hur de ser på framtidens hem och vad som är nyckelingredienserna till att vi ska känna oss som hemma. Vad gör ett hem trivsam? Det är lätt att man missar den aspekten i jakt på det senaste. Att man någonstans måste sätta sig ner och formulera vad som är viktigt för en själv innan man börjar leta hus, välja färger och möbler.

Här hittar du hela deras trendrapport.
Här kan ni läsa intervjun med mig . Frida från Tendenser medverkar också. Tidningen Residence har också sammanställt sin version av underlaget.

Jag gillar att Movehome, som ägs av Trivselhus vrider och vänder på det här att göra hus. Att de har ett labb där de gör mer unika saker med olika arkitekter och inredare. Att de vågar se på det dem gör från nya infallsvinklar och intresserar sig av vad man kan göra bättre och annorlunda. Att de lyssnar på olika slags människor.

xx
Isabelle