Vårrensar med Blocket. // Spring cleaning

Sedan förra året så har jag ett samarbete med Blocket. Nu ligger det uppe nya filmer på deras sajt. Där hittar ni också de gamla filmerna.
Tänker att vi börjar med denna utrensningsfilm. För jag har letat i gömmorna hemma, rannsakat mig själv och insett att jag måste göra mig av med saker som jag inte använder längre.
Alla filmerna från Blocketsamarbetet hittar ni på denna länk.

Bästa tipsen när ni säljer något:

  • Visa många bilder. Ta gärna närbilder på skavanker så köpare vet om det redan från början.
  • Glöm inte måtten. Bredd x Djup x Höjd (alltid lätt att komma ihåg b x d x h står alltid i alfabetsordning). Sjukt irriterande när måtten inte står med.
  • Lägg till sökord i slutet av annonserna. Där kan ni också särskriva ord eftersom många är dåliga på att stava. Tex våningssäng, vånings säng, säng, loftsäng, osv.
  • Söndagar är bästa Blocketdagen. Då ligger det många annonser inne och många letar efter nya saker.
  • Surfa runt på Blocket och titta vad andra tar för pris för grejerna eller kolla auktionssajter som ibland skriver ut priser för saker som gått för länge sedan. Jag brukar alltid ta ett ganska lågt pris. Tänker att jag har fått glädje för saken och jag blir hellre av med dem än att de står på min vind eller i mina skåp. What goes around comes around – på något sätt <3

 

Länge Leve Bra Saker – kolla in min Blocketshop.

Jag har en egen Blocketshop där ni kan hitta alla grejer som jag lägger ut och som är till salu. Just nu ligger Dellas gamla Dr Martens som nu är för små, Jättefina socker/vinäger ströare som aldrig är använda, en cool spegel med lampor som jag heller aldrig hittat rätt plats för, en lampa från Habitat som inte heller fått ny plats sen vi flyttade sista gången samt ett String liknande hyllsystem som vi har haft på landet. Happy shopping! Hoppas ni får nytta av något som jag inte använder.

 

Detta inlägg är ett samarbete med Blocket.

In English:

I’m working with Blocket. Making movies about how to think when you want to decorate when spring comes along with second hand stuff, and how you best can sell your things on their site!

xxx
Isabelle