Välbehövlig paus

Jag har varit så mättad. Så trött på intryck. Att ta del av vad alla andra gör hela tiden plus känslan av att hela tiden prata om vad jag gör. Det har varit så mycket prat om mest ingenting att jag gick lite vilse. Det va så skönt att inte tänka på uppgraderingar vare sig det va mina egna eller andras. Också oerhört nyttigt. Herregud så mycket annat jag fått gjort. Alltså jag har ju alltid vetat att man blir påverkad av sociala medier men kände ändå att det inte riktigt gällde mig. Men efter ett par veckor borta så var det så skönt. Kände mig som en hemlig spion. Var tvungen att fråga folk vad de gjort. Jag var så nöjd med att vara nöjd med det jag har. För så fort jag slog på alla flöden så kom det ändå tillbaka. Det där lilla som ba- oj jag borde vara där, jag borde äta en sån där frulle, jag borde målat i en anna kulör, jag borde göra si eller så. Sjukt. Hoppas jag kan ha en mer sund inställning framöver. Och jag lovar att det inte bars ska bli bilder på katter ❤

Saker jag gjort när jag inte varit här:

Fått däng av alla i FIFA 17 men vill framförallt tipsa om Little Big planet spelet. Så himla fint och roligt. Och man behöver inte använda alla 70 knapparna på kontrollen hehe.

Börjat träna med en PT. Min heter Zebbe han finns på Sats Sofo och är som en glad hund! Så peppande och rolig. Jag frågade faktiskt  i repan efter deras roligaste PT. Alltså vill ha ngn som gör olika och spännande övningar hela tiden för jag blir så snabbt uttråkad. Och att träna såhär har gjort mig glad som en hundvalp! Och starkare! Grymt!

Läst en bok. Eller läst är att ta i men läser Too fast to think av chris Lewis Den handlar just om att vi belamrar all vår tid till att ständigt vara uppkopplade eller att göra saker att vi inte hinner processa eller vara riktigt på topp. Så sant. Annars så har jag varit så dålig på att läsa men tycker att det funkar fint via iBooks. Att man kan läsa utdrag utan att betala och att boken alltid är med.

Hörs snart igen!

Hej