#lets keep marching

Lördag var en övermäktig dag! Kändes så bra att faktiskt göra något, säga ifrån och samla kraft! Först tänkte jag lite sådär men varför ska vi gå en marsch här i Stockholm mot Trump, det har ju inte riktigt med oss att göra. Men det har det ju. Allt hänger ju ihop, världen hänger ju ihop och det är bra att samlas. Att stötta. Ju övermäktigt att se att runt 3 miljoner människor världen över var ute på gator och torg. Eller demonstrerade hemifrån.
Tog med mig Della och hennes kompis också. Och min man. För det här är ju ett problem som rör oss alla.
Mitt nya motto för året är att jag ska lägga mig i. Vara jobbigt – säga till och säga ifrån när jag tycker att någon skrider över den där mänskliga och humana gränsen. Eller när någon inte plockar upp skräp eller vad det nu mår vara. Man kan göra det på ett vänligt sätt. Men det är nu vi måste börja bry oss. Visa att de bra rösterna också finns. Inte ta vår demokrati för given.
#lets keep on marching

//It’s so important to keep on marching. To say out loud what you think and feel. And to help people, be kind & including. If you see something that ain’t right, don’t let it just happen – we can and must do this together.