Bröllops Nostalgi – Yllebröllopsdag coming up och lite Chanel på det.

gallery-1485259995-gettyimages-632556596-master-1

Fick lite vibb av min bröllopsklänning när jag såg Lily Rose Depp skrida fram på Chanels visning igår. Min var ju vintage och kostade typ 800 spänn. OCh kanske inte riktigt lika extravagant men lite så rosafluffig ändå eller hur?

img_0415i-do

Kolla vilka små unga typer. 7 år sen alltså om ett par veckor. <3  Älskar fortfarande att det här liksom är vår bröllopsbild. Att Dellas dagisfröken Sabina tog den, att man ser lite av möblerna som vi drog ut i trappuppgången så vi kunde få plats med festen inne i lägenheten. (Vi gifte oss på vår innergård i början av grådimmig februari)  Och Dellas gummistövlar som slaskar in i bild. Men älskar nog mest att Erik ser så jävla glad ut. Börjar typ grina av det nu igen.

weddingdress

Det blev ju så fint med Dellas lilla klänning till. Att tyget räckte precis-  jag klippte av den en bit för jag tyckte den blev för lång.

gallery-1485259798-gettyimages-632557110-master

My boyfriend is hotter than yours. Nej skämta – jag vet ju att det där är Karl Lagerfeldt.
Men borde kanske haft ett släp på klänningen ändå. Very nice!

 

// In a couple of days is my 7th wedding day. Lokk at the youngsters <3 This Chanel dress reminded me a bit of mine although mine was vintage and really cheap. Guess this is a tad more couture.  Love the train. I should’ve had the train… well well