Tips hur du kan fixa till dina Blocketfynd

Det jag nog älskar med att fynda gamla grejer är att det känns bra och roligt att göra dem lite mer till sina egna genom att måla, renovera dem eller bara få till det där så att de passar mig och min smak bättre.

Under hösten har jag jobbat tillsammans med Blocket som ju är toppen för just dessa ändamål. Och i en era där all inspiration typ ser exakt lika dan ut så är det ju grymt att faktiskt kunna hitta andra grejer, lite mer unika prylar.

I filmen ovan så ser ni fyra olika tips om vad man kan göra med gamla möbler. Hela filmen är i detta klipp om ni bara vill se vissa delar så finns dem här:
Renovera en träbänk
Måla om en byrå
Fixa kul mönster på ett soffbord
Klä om en stolsdyna till en stol.

Alla är enkla grejer som inte behöver vare sig mycket verktyg eller tar lång tid. Det är inte heller speciellt svårt men väldigt roligt!
Lycka till!

 

dumpster_dive

Häromdagen hade jag möte med just Blocket och på väg dit – ute på gatan så hittade jag denna container. Ser jag en så bara måste jag titta i den. Har fyndat så mycket genom åren. Men det gör mig inte bara glad att fynda utan kanske föramförallt arg över hur mycket fina, bra och hela grejer som slängs. Samma sak är om jag är på Återvinningsstationen. Jag blir liksom kvar i timmar och stoppar folk som bara slänger fullt fungerande och fina prylar. Skärp er! Vill jag bara säga. I den här containern hittade jag ett gäng fullt fungerande stål-klädskåp, två gamla fina ribbstolar i trä, mappar och ramar, en rumsavdelare från typ 60-talet, engångspenslar i plastförpackning – fortfarande obruten. Så himla galet!

IMG_8675

 

Glad i filmstudion…

konsumentpyramid-husligheter-892x892
Hos maria Husligheter hittade jag även detta eminenta konsumtions- pyramid! Läs mer av hennes inlägg här.

xx
Isabelle

//

It’s all about buying and selling second hand. All gifts do not need to be new. And if you fins old furniture you can make them your own by painting them in a fun pattern or just taking care of them!

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Anna
December 20, 2016 at 10:18

Bra film! Himla inspirerande. Jag har gjort reportage från Anna på Löfstrands verkstad och det var också himla inspirerande! Blir sugen på att börja fixa. Ska bara…

avatar
Isabelle McAllister
December 22, 2016 at 23:03
– In reply to: Anna

haha jag vet hur det är men när man minst anar det så är du kanske igång! tack