Bloglove Balla Blankens

Skärmavbild 2016-09-01 kl. 16.36.34

Jag är så imponerad av Cecilia Blankens. Hon flyttade utomlands till LA, startade ett eget skomärke samtidigt som hon bränner av några böcker plus jonglerar tre barn som fortfarande är ganska små. Just det jag glömde skriva att hon har en stor blogg också.  Alltså det är ju inte så lätt att vara frilans och på något sätt vilja göra många saker och ändå få ihop det. Hatten av!

IMG_7762

Igår så skrev jag ju om mina nya skor men började samtidigt tänka på just Cecilia och det jobb som ligger bakom. Hur coolt är det inte att faktiskt ha ett eget skomärke! (kanske tjatar nu men herregud så bra Black Friday rea nu på Blankens)

Skärmavbild 2016-09-01 kl. 16.36.51

Gillar också att hon kör sin grej, sin stil! Sin grej. Både på kläder, hus och det hon gör.
Älskar mixen i deras hus i LA. Så mysigt och bara härligt! Man får inte glömma att det är modigt. Att göra sin egen grej.
IMG_0471

Jag fattar inte heller varför vi inte har fler sådan växthusfönster som jag såg mycket av i USA i somras. Sådan bra idé ju. Som en liten låda som hänger utanför fönstret. I somras när vi var i Usa så bodde vi några dagar hos familjen Blankens. Vi har sett några gånger men känner egentligen inte varandra så väl men fick bo där när familjen var i Sverige. Så himla bjussigt! Och ett sådant grym hus!

Skärmavbild 2016-09-01 kl. 16.38.27

Det här är Cecilias senaste bok Nyfiken Grön – en vego kokbok för hela familjen. Så himla bra. Här hittar ni ett av recepten – pasta med bönor!

Skärmavbild 2016-09-01 kl. 16.37.15

Heja dig du coola katt!

//

I’m very impressed with Cecilia Blankens who runs her own shoe business, writes books and runs a big blog! Check out her stuff! Tomorrow is also black Friday sales for her things in the shop – just a tip!