In the magazine Plaza

plaza_oct16-02376plaza_oct16-02372 plaza_oct16-02381 plaza_oct16-02386

I’m in the latest issue of Plaza Magazine. Talking about how I look at my work & where I come from. Mainly I get to say that decoration working with interiors are basically a way for me to think & talk about other issues. Like how do people live, what does our homes do to us in today’s society, why is having a home important. There are so many stuff that is important in a home. Just buying the latest and trendiest stuff doesn’t do it for me. I think it’s so overrated. A home becomes a home with the people in it that tries to live to the fullest and get help to do it by the things they surrounds themselves with.

i’d like to talk about this more – if you want to?

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
SELMA
October 13, 2016 at 12:09

Hej Isabelle!
Jag har tänkt så mycket på mitt hem på sistone. Det känns så närvarande och inte direkt på nåt bra sätt. Vet inte om det är mammaledigheten som gör det här med mig, men jag bara går och stör mig. Det känns som mitt hem är ett hinder. Saker hamnar över allt, jag försöker hitta på olika förändringar i miljön som ska göra att vantarna hamnar i korgen och inte på golvet så då bygger jag en “korghylla” där allt kan hamna. Eller att jag håller på att balla ut på att soffan är fläckig så jag målar den prickig. Men det känns som jag ska kvävas. Som att det är ett torn av saker över mitt huvud som snart kommer falla ner över mig. Då kan det kännas så inspirerande att höra sånt som “släpp tanken på det perfekta”. Men genast kan jag inte låta bli att undra, vad menar du med det perfekta? Är det typ inredningsperfekt? Det finns ju liksom ett charmigt-perfekt-operfekthet i jätte mycket av din inredningsstil, hur tänker du kring det? Och du som målar om titt som tätt, hur orkar du för att leva i kaos. Gillar du kaos? Alltså på riktigt gillar? Tacksam för några lugnande uppmuntrande råd.
Vänliga Hälsningar
S.

avatar
Isabelle McAllister
October 14, 2016 at 10:27
– In reply to: SELMA

Hel Selma! Nu har jag svarat i en ny post i bloggen!