Hem & Villa, Move Home & Isabellestipendiet

trivselhus

Den här veckan händer det många roliga grejer på jobbfronten. Torsdag till söndag så är det Hem, Villa & Bostadsrättsmässan i Stockholm – något jag har jobbat med i flera år. Och jag kommer att vara där varje dag. Jag har en egen rådgivningsyta där  man kan ta med bilder och ritningar hemifrån så tänker jag försöka hjälpa till så gott det går. Det är ju så lätt att bli hemmablind och då kan det vara bra att får råd och tips av någon utomstående. Det finns också ett område för barn där de kan snickra och gå loss. På scen står jag också varje dag och föreläser om framtidens boende. Hur kommer det att vara nu med nya familjekonstellationer, spännande teknik och urbanisering som bara fortsätter! I slutet av månaden så är jag också i Göteborg två dagar på mässan där.

Scentider:
Torsdag 13.30
Fredag 13.30
Lördag 14.40
Söndag 13.00

På torsdag så delas också Isabellestipendiet ut för 6e året i rad. Mycket trevligt! Vi har en sådan bra kandidat även i år.  Läs mer om kvinnor i byggbranschen, förra årets vinnare Julia Schaffer Flemk och stipendiet i denna artikel som kom idag!
Jag och årets stipendiat kommer vara på morgon i P4 på torsdag med Dejan & Jenny innan prisutdelningen. Lyssna klockan 07.30 på dessa frekvenser eller via hemsidan såklart.

På onsdag och i helgen på mässan så lanseras också Trivselhus nya hus-satsning som heter Move Home Labs. Jag har fått varit med och tänka på framtidens boende och inrett det första huset. Än så länge bara i 3d men ändå! Delar av huset finns på Hem, Villa mässan och på lördag så har vi ett samtal på scen kl 12 om framtidens boende och detta hus  som också streamas live på Facebook – kolla denna länk om ni vill (går ju även senare).

Puh detta och förberedelser inför två dagars filminspelnings nästa vecka. Har lite svettigt just nu men ändå så kul!

//

I’m working on different fun stuff this week and there is a big home fair where Ill give talks and have a sort of advisory area. So this is what this post is about!

 

xxx
Isabelle