Isabellestipendiet 2017 – nominera eller sök innan 4 september!

Isabellestipendiet 2016 – Isabelle McAllister from Dos Family on Vimeo.

Är du årets Isabellestipendiat? Ansök eller nominera någon du känner på Isabellestipendiet.se! Det är 6e året som vi delar ut stipendiet som förhoppningsvis får  byggbranschen att tänka till. 20 000 kr plus ära och div goodies går till den kvinna som är hantverkare och verksam inom bygg. Snickare, målare, rörisar, elektriker, timmerkvinnor och vad ni nu än må vara!
Att starta stipendiet var verkligen en bra grej. Efter dessa år så ser vi fler hantverkande expert kvinnor i media och det är lättare att prata om hur förlegad byggbranschen kan vara! Det är också roligt med alla mejl som jag får från företag som vill förändra sig – få in mer mångfald och faktiskt göra skillnad.

LÄS MER OM STIPENDIET HÄR.

Och det är kul att se gamla stipendiater göra så mycket bra grejer!
Som plattsättaren och byggproffset Julia Schaffer Flemk som vann förra året –  läs intervju med henne här. Och Snickaren Emmelie Renlund året innan – läs en debattartikel av henne här!

Tack till Rättviseförmedlingen som gör detta med mig samt våra sponsorer som i år är Beckers Färg, Byggnads, Svensk Byggtjänst & Hem, Villa & Bostadsrättsmässan.

 

//

Since 6 years back I run a scholarship for handy women! Carpenters, painters, electricians or any woman that works in the construction/building sector. Now it’s time again to nominate! Very fun and great!!

 

xxx
Isabelle

 

 

Isabellestipendiet 2016- Julia Schaffer Flemk from Dos Family on Vimeo.