Vi har det så bra i Amerikat!

Hello semester! Snacka om att det har börjat bra! Vi är alltså i New york. Det är 30 grader varmt och vi va smarta att leta efter ett hotell med pool. Gör ju inte saken bättre att den också har den här utsikten.Hotellet heter Indigo och ligger i Lower East side- LES.

Fattar inte hur kidsen pallade men de klarade att vara uppe till typ 22.00 första kvällen- alltså runt 0400 svensk tid. JAG vaknade tidigt m ändå ok och kände att jag behövde röra på mig. Har liksom tänkt hela våren på hur jag skulle springa när jag kom hot. Doormannen på hotellet tipsade om att ta Williamsburg bron och det va ju magiskt! Jag var nästan ensam på bron med grym utsikt och dessa chassider som jag bara var tvungen att springa ikapp för att det var en sådan klassisk bild!

Della suger åt sig allt. Vill se, lära sig och snacka med alla. Så roligt att se. Ynnesten att få resa och göra det med sina barn.

Vi gjorde såklart lite sightseeing för kidsens skull men inser att det är svårt att veta vad det är som dem går igång på. Trodde de skulle älska Time Square men det va lite ljummet från deras sida tycker jag nog. Och även om hela platsen är lite klyschig så är det ju ändå mäktigt tycker jag.

Jag fastnade på Anthropologie typ hur länge som helst. Älskar allt. Det är så fint och finns så många roliga och snygga detaljer. Kläderna är för det mesta inte riktigt min grej men ändå älskar jag. Ångrar lite att jag inte köpte denna kimono. Får nog gå tillbaka. 

Vid tre- läggdags hemma kickade jet laggen in och vi blev lite möra. Så vi stack till Central Park. Köpte med lite mat, spelade fotboll, kollade på folk som övade danser inför Pride, galna akrobater och discodansande skatare. Så mycket kärlek till allt!

Familjen blir så sammansvetsad av att åka iväg. Så härligt!

I central park stötte vi också på detta gäng med några slags folkdräkter och killen till vänster som skrämde slag på tjejerna med sin orm som han har runt halsen och som han la runt deras axlar..

Fina detaljer på broar och hus hittar man ju lite överallt!

På kvällen drog vi hem till Jennifer och hennes familj som bor på uppger west side med en sådan cosby stoop- trappa och grym takterrass!  

Ja men hur magiskt är inte detta? Orkar inte vilken bra första dag på semestern!

Imorse så drog vi ut och spanande lite vart näsan pekade.

Och framför alla coola väggar och sevärdigheter så måste vi stanna och göra tricks. Ja eller vi och vi…

Frulle på grymma Café Gitane i Nolita. Har alltid varit ett litet favvisställe. Bra peoplewatching och god mat.


Resten av dagen så hängde vi i lite affärer men framförallt kollade in Pride Paraden. Så mycket kärlek. Älskar Pride paraden så mycket. Alla som är runt. All craziness och allt som det står för och alla kämpande människor <3

// 

We’re in New york! And very smart   Move to book an hotel with a pool since the weather is amazing but crazy hot. Yesterday I managed to run over to brooklyn, swim in the pool. Pass by time square. Play football in Central Park and stay at dinner with some friends at their roof. Today we’ve been watching the nyc pride parade! So much love

Xxx

Isabelle

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
famapa
June 27, 2016 at 17:40

vad fint att få hänga med på er resa här! blir ju genast res sugen… ser fram emot fler inlägg ifrån ert stora äventyr! har gömt instagram på min telefon och har tagit sabbatvecka/månad/år. jag ska se hur länge jag kan hålla mig ifrån det :) jag checkar in här istället framöver! fortsatt trevlig resa <3

avatar
Isabelle McAllister
July 1, 2016 at 17:04
– In reply to: famapa

Åh så bra. Jag vill också försöka m klarar mig inte riktigt. Har jobbat upp lite blogginlägg som kommer nu. Hoppas du får en fin sommar!!