Finaste halsbandet, bästa vattenkannan, och växter som ser ut som sommarnatten

01554

Precis som barnen så behöver alla här hemma sommarlov snarast. Den här lilla kompisen flyttar till Leksand till helgen och ska få gå på grönbete när vi roadtrippar. Tänk så fint han kommer att få det <3

01574

Triss i mässing men det är ju faktiskt fyra grejer. Nåväl. I inlägget med skolfotot på mina växter så tipsade jag om en bra grej för att få plantor att överleva nämligen en bra vattenkanna och sprayflaska! Dessa använder jag varje dag. Sprayflaskan är från Tambur & kannan från Grandpa.
01579

Från Grandpa kommer även halsbandet som jag har på mig jämt. Julklapp från min man med tre ringar som får mig att tänka på mina darlings.

01586

Så härligt när man ser något växa en cm per dag. Men vem ska vattna allt i sommar? Det klurar jag på just nu…    01595

OCh de här små nattfjärliarna. Lyckoklövern är ju ändå magisk. Nu blir det Game of Thrones. Bästa kvällen i veckan!
Ciao

//
Oh just nonsens from my week. The cat is going on vacay when we are leaving for the states. He’s going to be statying at our cottage with some friends. And above is the two things that keeps my plants alive! The watering can & the spray thingie! I use them everyday!

xxx
Isabelle