Den ostädade och ack så fina söndagsförmiddagen

sunday-01479

Vi har nog inte riktigt lärt oss det här med två våningar än. Saker flyttas upp och ner mest hela tiden. Och det klassiska att kidsen vill vara där vi är stämmer väldigt bra. Det är ju härligt men samtidigt så används ju inte halva lyan.

sunday-01493

Jag testar det här med avokadokärnor i vatten. Har funkat fint på två av de fem jag började med. Jag tog dem från mogna avokados. LA först nån vecka eller två i en stor skål med vatten. Efter ett tag kunde man se att skalet lossnade så då pillade jag bort det helt. När det sedan på dessa två började växa en liten svans så satte jag i långa nålar (tandpetare funkar också) och stack ner dem halvvägs i vatten. Vattnet byter jag ett par ggr i veckan. Snart är det nog dags att sätta dem i jord!

sunday-01498

Katten sitter mest här och spanar hela tiden. Eller mest ute på sin balkong eller som här då precis bredvid balkongen.

sunday-01525
I veckan rymde han faktiskt ut på taket. Det var läskigt men gick bra. Della fick klippa ur honom ur nätet.

sunday-01505

Vissa läser tidningen vid frullen medan andra ritar.

sunday-01514

Jag va och hälsade på Mari Strenghielm i veckan för vi ska plåta en grej hos henne om en vecka. Då skickade hon med mig en bunt syren. Så galet härligt sommarvårigt.

sunday-01522

Stök och bök men ändå mysigt.

sunday-01526

Pilean håller ställningarna!

sunday-01511

Det här med att ha tre dagars ledigt. Så borde det väl vara i ett modernt samhälle! Vore ju great! Jag som är frilans kanske borde titta på om det är möjligt…

sunday-01529

Har ju skrivit om brödrosten som jag ville slänga för den var så nött förut. Men det är ju ändå intressant att bara genom att vi klistrade på lite roliga grejer på den så har vi nu haft den i 5 år till. Istället för att den åkte på tippen! Grymt tycker jag.

sunday-01509

Bye bye

//

Three day weekend in Sweden righ now and I always want it to be this way! This is the realistic view on how it looks at home. No we’re not love to clean and tidy family.