life at my cottage

endapril-01034

Jag lyckades låsa mig ute från bloggen i början av veckan. Och sen tog livet lite över. Det har varit begravning och jobb. Ska bli skönt med helg. Så här såg det lite ut hos oss på landet i förra helgen som kändes som ett helt sommarlov fick plats på 4 dagar. Yummy!
Tavlan, som så mycket annat köptes för en plåtning men jag fastnade för den och den hamnade här tillslut. Vet inte om den hänger rätt men det är ju det sköna med landet att det får vara lite som det är. Något nån hängde upp för 30 år sen blandat med något man precis hittat.

endapril-01060

Det är lite intressant det här nu när mobilen är själva navet i mycket. Jag hittar ungarna på de mest konstiga platserna. Som här tittar hon tydligen på ett avnsitt Glee mitt på köksgolvet. Ja varför inte?

endapril-01041

Beppe har gått loss i sitt rum med blandat resultat. Ser ni vem vi gjort en egen tavla av där till vänster? (ledtråden får ni i glasögonen och ugglan. Dementorer syns också lite i högra hörnet.  Tejpkonstellationen finns en gullig film på här om ni är intresserade

endapril-01037

Katten är så glad över landet. Få springa fritt på en massa äventyr. Sen däckar han inne helt lelös av all ansträngning.

endapril-01052

Älskar den här lampan som jag fick av Sofia på Mokkasin när vi släppte Rum För kidsen boken. Jag och Jenny fick varsin. Hon är så snäll och bjussig sofia <3

endapril-01047

Det här är var jag kallar min svärmors rum. Allt ser typ lika dant ut sen 30 år tillbaka. Eller jag har ju tapetserat om med tapeten Blossom från Mr PErswall men sen har det inte hänt mycket mer faktiskt.

//

Last weekend was fab at our cottage. This was stuff I found around the house.
– a painting – it’s a leftover from a photoshoot I did. Scary and wonderful at the same time.
– Finding kids in strange poses all around the hosue since devices has become the main event!
– Beppe has decorated his house and made a tableau – of whom? can you guess?
– the cat loves the wildlife and then comes in crashing like a sleepy teenager. Well he acts just like a teenager. sleeps, eats and rumbles.
– Got this cute lamp from Sofia at Mokkasin– she is very nice <3

– And this room has looked the same for a long time but the wallpaper is new.

 

xxx
Isabelle