Ett roligt och lite barnsligt DIY med tavlor

rost_spis-8526

Det är ju så roligt med pennor som man kan måla på glas. Man kan ha dem till white board tavlor, skriva namn på glas när man har fest så att alla hittar sina egna glas och inte behöver ta nya. Men de är ju också ganska kul att måla på tavlor med. Som Della gjort på den här gamla tavlan med bild av min mans mormor och morfar. Och när man tröttnat eller när svärmor kommer på besök och ju vill se sina föräldrar intakta ja då suddar man bara bort den sura minen!

krukadiy

Och kommer ni ihåg den här presenten som vi fixade till fröknarna  på dagis förra året? Jag målade en kruka svart och sen fick alla barnen i gruppen skriva sina namn på! Blev så fint tycker jag. Efter det lackade vi över så det skulle hålla. Det går ju säkert att köpa en fet vit tuschpenna eller måla. Men barn i sexårsåldern är nog inte så bra på att måla sitt namn men det går bra med en penna!

rost_spis-01176

OCh vad har katten med detta att göra? Naj ingenting bara söt.

//
I let Della go loose with a glass/mirror non permanent marker, on my grand mother in laws photo. I think she did a splendid job and easy to wipe when the family is coming to visit. I mean if they get offended.
Also let kids write on a planter as a gift. Very cute! And yes the cat is also there just because of cutness overload.

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
jennie aka kollijox
May 24, 2016 at 14:44

heja! sjukt snyggt :)

avatar
Isabelle McAllister
May 25, 2016 at 11:52
– In reply to: jennie aka kollijox

thanks darling