Life at my house

easter_16-00675

Huset är totalt uppochnervänt. Behöver storstädas och få en riktning igen. Vi tog över det för 5 år sedan – det är en gammal släktgård med allt vad det innebär. Vissa grejer behövde göras i början för att huset var slut. Sen har det blivit lite Ville Villakulla. På ett härligt sätt men nu känner jag att det behöver lite extra kärlek igen. Och att det ska bli lite mer uppstyrt mer en röd tråd. Jag har ju den tendensen hemma att testa saker, att grejer får hända lite bara sådär. När lusten faller in.

easter_16-00688

Den där katten alltså. Lägger sig alltid perfekt i vägen.

easter_16-00680

Och under Buzz Lightyear skymtar man en Damfrisör skylt. Den är så cool men får nog ta hem den till stan igen. Kanske för att dölja proppskåpet?

easter_16-5341

Härbret är så himla vackert. Haja att de där gångjärnen har hängt med sedan början av 1800 talet!

easter_16-5317

Marskatten är on the move. Han har varit så sprallig och jamig hemma i stan under hela mars. Nu senaste dagarna så har han faktiskt börjat lugna ner sig. Men jag älskar att han följer efter mig i skogen och som här för att hämta tidningen. Sån crazy cat!

//
Easter at our house. We still have x-mas decorations up. It need a spring cleaning and maybe even a new direction. But we’ll see about that. The cat is crazy running around like a wild tiger. I’m so happy to be here! Such a good place!

xxx
Isabelle