Klockan är tre och jag är fortfarande i min pyjamas.

easter_16-00801

En frilansares fördel. Eller snarare måste. Jag var ju tvungen att vara hemma för att ta emot bud med grejer som vi haft som rekvisita på plåtningen i veckan. Men faktum är att jag känner mig helt komatös. Sjukt mycket jobb senaste veckorna plus lite för lite helg i mellan. Imorgon så jobbar jag igen. Föreläser i Hallsberg på Hallsbergsmässan klockan 13.00 så kom dit om ni är i närheten!

easter_16-00789

En annan fördel är att efter jobb så blir det lätt blommor och växer över. Nu fick jag med mig ett storpack rosor hem. Skulle inte säga att rosor kanske tillhör min favorit men alltid härligt med blommor så jag portionerar ut dem lite var stans här hemma.

easter_16-00799

En kalatea har också fått följa med hem på sistone.  Älskar hur mönstret på bladen nästan ser dit-ritade ut! Längst fram så skymtar ni också mitt halsband från Krickelins affär For Good Luck

easter_16-00784

Så sällan jag är ensam hemma och bara strosar runt. Plockar lite, fixar lite och plötligt har det gått en timme. Han se veckans avsnitt av Greys Anatomy. Love it som vanligt. Om ni vill ha chic lit tips så har Mhairi McFarlane precis kommit ut med en ny bok som verkar lovande. Who’s that girl. Jag läser alltid på mobilen och behövde en bok som är lite som att äta godis. Visste ni att med nya iphone uppdateringen så finns det en liten “knapp”/app eller vad det nu heter – i rullmenyn där flygplansläge, väckarklocka och allt ligger. Det är en symbol som ser ut som en sol med en mörk måne i sk Night Shift om man trycker på den blir ljuset gulare och ska vara bättre för ögonen/hjärnan att stirra på innan man går och lägger sig. Egentligen är det väl bättre att inte stirra på mobilen innan man ska sova men jag gillar att liksom släta över dagen genom att läs lite.

easter_16-00780

Alltså blir så himla gulligt med rosor… Hade ju tänkt att jag skulle sova lite mitt på dagen men inte sjutton fick jag till det. Får hålla ut. Ikväll så är det fest på spelbolaget Toca Boca som fyller fem år. Vi va på kalas där förra året och det var magiskt. Ett sådant fantastiskt roligt kontor och de hade gjort toca hair saloon på riktigt och en massa gott fick man och det var lådbilsrally inomhus och photobooth de lux. Nu har de dessutom bytt lokaler. Ska bli kul att se!

easter_16-00803

Här är jag när jag gömmer mig i soffan. Det är allt ni får se.
Puss och trevlig helg!

//

I’ve been working really hard this week and will give a talk again tomorrow so today I’m lazy at home, watching Greys anatomy, reading a new book, planting some new green friends! Also have have you found the Night shift mode on iphone? Tonight we will go to the Toca boca party – at their office! I hope it will be great fun. Last year was amazeballs.

Well have a great weekend!

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
jennie aka kollijox
April 17, 2016 at 11:54

Älsk på kalatea, din ljusstake på väggen bakom (fick du fixat den?) och teckningen du gömmer dig bakom, fin!, smart drag.

avatar
isabelle
April 17, 2016 at 19:28
– In reply to: jennie aka kollijox

Ja Jennie! Älskar kaltea. Ljusstaken har jag i te fixat än och teckningen är faktiskt min dator m en massa klistermärken. Kram kram på dig