Great kids furniture from Italy

lagolinea8
wow kände jag när jag såg detta barnrum. Härligt med den svävande sängen med lite lyxig retrokänsla med den veckande kanten. Och roligt med den svävande sängen. Jag gjorde faktiskt en sådan variant i Fixa rummet. En billigare variant. Jag tog spegel/metalic kontaktplast och limmade på. Samt fäste en ledslinga för att få mer ljus.

lagolinea2

Det är Lago som producerar möblerna vad jag förstår. Jag undrar lite hur de får den här att sväva. Kanske ligger det mycket bäring i själva stegen…. Hmm fint med ljuset bakom under som skiner ner på väggen.!

lagolinea3
Och roligt att det är lekfullt men ändå stramt på något sätt.

lagolinea4

Här återkommer den svävande sängen och man ser att det är ljus under också. Även kul med plexiskivan som stöder skrivbordet så även det ser ut som det svävar. Gillar också hur imagebilderna är målade med olika hörn. Som sängen som får som en mjuk grönt hörn. Men även det rosa som målats upp även i tak.

lagolinea5

Lite samma här att det strama har blivit lite mer lekfullt!

lagolinea6

Ännu en svävande säng, jag gillar verkligen luften som det skapar.
lagolinea7
Bra jobbat Lago!

xx
Isabelle

 

//
Found nice kids rooms & furniture from Italian Lago

3 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Maren Ingeborg
April 6, 2016 at 19:30

Det var kult, noe av det mest inspirerende jeg har sett på barnerom-fronten på en stund! Takk som delte dette fra Lago :)

avatar
isabelle
April 10, 2016 at 20:14
– In reply to: Maren Ingeborg

Kul att du gillar!

avatar
isabelle Mcallister
April 15, 2016 at 14:47
– In reply to: Maren Ingeborg

toppen! tack själv