1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
enannanhelena
March 16, 2016 at 14:47

Känner att vi är helt i fas här, Jenny. Jobbar och sliter med allt som trängs i “huvet” just nu. Hushållsarbete och arbetsuppgifter (skriver saker bl.a.) och bloggen, samtidigt som jag nynnar Ace Wilder: “Busy, busy, busy doing nothing at all…”

Skälet till att jag nynnar den beror på att den var med i melodi- obs! obs! -KRYSSET i lördags. Kyrkkaffe hos dig, melodikryssande hos mig. Lite tantvarning. Mycket mys! (säger hon som jobbade en hel termin som söndagsskolelärare när hon var 15… Sedan gick Gud och jag lite skilda vägar, skulle man kunna säga…)

Och jag som egentligen bara skulle säga att jag gillar bilden du tagit på bilden! Med handkamera förmodar jag?!! :) :) Och härligt med lite golden robots i fokus igen!

/helena busy, busy, busy…