This is what end of skiing season looks like! Guldfeber & brutna skidor

easter_16-5462

Alltså är så ledsen för att det typ är över.  Sitter och pusslar min kalender med önskehopp om en helg i alperna innan skidsäsongen är helt körd. Det är ju så roligt. Måste helt enkelt lära mig och kidsen att surfa så vi har en annan säsongsaktivitet att göra. Men kanske framförallt för mig själv.  Att åka fort fort ner för en backe. Så mycket älsk på det!

easter_16-5289

Me and my girl!

easter_16-5463

Nu när jag äntligen har spenderat pengar på min utrustning som en riktigt karl så är det ännu roligare att åka. fast det skrattar inte det här glada gänget åt. Grejen är att Erik spanade in en hundralapp från sittliften som liksom låg under. Så vi var tvungna att åka på skattjakt och klättra i gräset under liften. Men vi hittade inga pengar. Tror han såg i syne. Guldfeber fick vi i vilket fall.

easter_16-5461

Beppe råkade hoppa av sittliften för tidigt. Försvann liksom under och ner bakom själva avhoppet. Sen fastnade han med skidan i stolsryggen vilket gjorde att den gick av!! Sjukt läskigt men också lite spännande. Vi fick åka skoter ner för backen. Och sen var Romme schyssta så vi fick ett par nya skidor för att det hände i liften. Beppe lär sig att svänga ordentligt. Han kör en lek i backen som heter Pizzan & köttbullen. Man ska härma en massa saker och på så sätt svänga. Den bästa heter marshmellowen. Då ska man sitta som en köttbulle med rumpan på skidorna (sjukt jobbigt) med en hand- arm rakt framförsig som liksom roterar likt om man skulle hålla en grillpinne med en marshmellow över elden.

easter_16-5464

Ganska fint och lite märkligt att ta liften upp över detta. Men man skymtar de vita backarna långt däruppe. Tack skidorna för iår!

//

Me and the family went skiing for what probably was the last day of the season. It was a blast. We thought we found money under the lift but didn’t, Beppe broke his ski in the lift and my legs had to work hard in the slushy snow. I don’t want it to be over. There is not many things a like as much as going really hard down a slope!

xxx
Isabelle